Árpa Attila meg akarta menteni a házasságát

Árpa Attila mindent megtett, hogy bűnét megbocsássa felesége, de Szabina mégis a válás mellett döntött.
Árpa Attila mindent megtett, hogy bűnét megbocsássa felesége, de Szabina mégis a válás mellett döntött.

„Régóta külön élünk, évek óta csak egy nagyon jó barátság és a lányunk köt össze” – vallotta be valóban hosszú évek titkolózása után Árpa Attila és Tomán Szabina, miután kiderült, hogy a Borsnak leleplező fotói vannak arról, hogy egy csinos szőke lánnyal randizik.

A pletyka először 2011-ben indult, abban az évben, amikor Attila Falusi Mariannal óriási sikert ért el a Nagy Duettben. Már akkor arról beszéltek, hogy Attilának megromlott a házassága, és ezt nagyon nehezen viseli.

– Emlékszem, akkor borzasztóan kiborult – meséli Attila egyik neve elhallgatását kérő barátja. – Nem tagadta, hogy ő tett valami olyat, ami miatt a felesége borzasztóan haragszik, de nagyon megbánta. Bármit megtett volna, hogy meg nem történtté tegye. Előrukkolhatnék a közhellyel, hogy mindenhez két ember kell, de nem fogok. Toleránsnak kell lenni egy asszonnyal, aki pici gyerekkel otthon marad.

© Fotó: Bánkúti Sándor

A barát nem fogalmazott ennél konkrétabban, de tény, hogy a tévés fenegyerek mindig is szerette a nőket, és ezzel a szokásával azután sem szakított, hogy megnősült. Szabina ezt viszont nem tolerálta, még az sem volt enyhítő körülmény, hogy Attila mintaédesapa.

Talán emlékeznek arra, hogy 2013-ban Árpa részt vett a Hal a tortán című főzős műsorban. Akkor mutatta meg a házuk alsó szintjét, amit férfijátszótérnek nevezett a műsorban. Nem sokkal később már városszerte arról beszéltek, hogy a házaspár kapcsolata olyannyira tönkrement, hogy külön is élnek, bár ugyanabban a házban.

– Attila az alsó szinten, Szabina fent a gyerekkel – erősíti meg a barát. – Egyre kevesebb esélye volt, hogy megmentse a házasságát. Már csak azért is, mert ahogy a kislányuk nőtt, Szabina egyre szabadabb lett. Beindította a saját vállalkozását – életmód-tanácsadással foglalkozik –, amiben egyre sikeresebb lett. Szabina nem volt hajlandó megalkudni, és elindította a válást.

2014-ben a médiában gyakorlatilag mindenki tudta: vége a kapcsolatuknak, de ők következetesen tagadtak, így sok cikk született arról, hogy boldogságban élnek, csak kevés idejük van egymásra.

Pedig 2014 nyarán már megjelent a Borsban egy fotó arról, hogy Árpa egy csinos barna nővel tölti az estét. De úgy látszik, akkor még nem akartak színt vallani. Tavaly Friderikusz műsorában kiderült: Attila nem tudja kimondani, hogy boldog a házassága. Ezúttal nem füllenthetett, mert Sándor tudta az igazságot. Attila inkább azt mondta, hogy elege van a bulvár szereplésből, nem akar képernyőn lenni, és hazament. A média fenegyereke, aki mindent tud a bulvárról, látványosan kivonult. Most már tudjuk, hogy ez nem csak a vagányságról szólt, lehet, a válás miatt akkor volt a magánélete a legmélyebb ponton. Ő pedig hiába küzdött, hogy megmentse, és Friderikusz kérdései saját kudarcával szembesítették.