Celeb

Áramütésként érte a szerelem Besenczi Árpádot

Bors

Létrehozva: 2018.07.20.

2014 októberében járunk, amikor is a véletlen folytán találkozott egymással két szempár és ez örökre meghatározta tulajdonosaik sorsát. Nagy Kornélia  az Echo Tv híradósa a barátnőjével ellátogatott a József Attila Színházba, ahol éppen Besenczi Árpád vendégeskedett a zalaegerszegi teát­rummal.

– Azonnal megmozdult bennem valami. Egyszerűen tudtam, hogy ő az igazi – idézi fel találkozásuk pillanatát Nelli. – Nem vagyok egy hírességgel közös fotókat készítgető típus, de épp azt terveztem, hogy odalépek hozzá és megkérdezem, szabad-e? Úgy éreztem, nem halaszthatom el a lehetőséget.

Kiválasztottja azonban megelőzte. „Ugye, maga tévés?” – termett mellette a színművész, aki szintén kiszúrta magának Nellit. Villámcsapásként írják le a találkozásukat, mely után extra sebességgel száguldani kezdett velük a szerelem vonata. Mivel Árpádnak nem volt sok ideje, csak pár percig élvezhették egymás társaságát, ez azonban nem akadályozta őket az ismerkedésben.

– Már aznap éjjel elkezdtünk üzeneteket váltani és telefonon beszélgetni, persze magázódva. Három hét múlva megkérte a kezem, szinte napra pontosan az első találkozásunk után három hónappal pedig a felesége lettem. A lánykérésig nem sokszor találkoztunk, a telefonbeszélgetéseink azonban mélyek és bensôségesek voltak. Az első randevúnkat a munkaidőmben, két híradó között ejtettük meg. Ennek immár négy éve, és azóta is rendületlenül hiszek abban, első látásra is megtalálhatjuk az igazit. 

Három év alatt három gyerek

Besencziék a családalapításhoz is olyan intenzív tempóban láttak hozzá, ahogy a kapcsolatuk alakult. Elsőszülött gyermekük, Hella 2014 novemberében, Zsongor fiuk 2016 februárjában, míg Liána 2017 szeptemberében jött a világra.

Besenczi Árpád: Megfogott a mosolya

A zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház igazgatója is szívesen mesélt kapcsolatukról, érzéseiről. – Lenyűgözött a mosolya, a kacaja, a csinos alakja, úgy, ahogy volt, az egész lénye. Nekem anyaként, nőként és szellemi társként is ő a tökéletes társam. Azt nem tudom, elmesélte e, de a kezét is telefonon kértem meg, késôbb gyűrűvel is megtettem ugyanezt! Ez szerelem volt első látásra!

Ez is érdekelhet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után