Aradszky özvegye összeomlott: Nem akarok elbúcsúzni Lacitól

Négy napja, Aradszky László halála óta van egyfolytában ébren az énekes özvegye, Éva, mert egyszerűen képtelen elaludni. Még nyugtatóval sem megy.
Négy napja, Aradszky László halála óta van egyfolytában ébren az énekes özvegye, Éva, mert egyszerűen képtelen elaludni. Még nyugtatóval sem megy.

Aradszky feleségét annyira összetörte a gyász, hogy arra sem képes, hogy a temetést szervezze.

– Ha nem lenne Zsolt fiunk és az unokák, nem is tudom, mi lenne velem – mondja sírva a telefonba Éva. – A temetést is ő szervezi, én nem tudok ezzel foglalkozni, nem is akarok, utálom az egészet! Nem akarok elbúcsúzni örökre! – tör ki belőle a zokogás. – A fiam azt mond­ja, hogy próbáljak meg az unokákra gondolni, nekik szükségük van rám, és én ezt ésszel persze fel tudom fogni, és néha sikerül is összeszednem magamat, aztán megint nem…mert elviselhetetlen a fájdalom a szívemben.

© Bánkúti Sándor

Évától megtudtuk, hogy még nem kapott hivatalos orvosi eredményt arról, hogy pontosan mi okozta az egyébként egészségesnek tűnő, 82 éves énekes halálát. Az eredmény persze nem számít semmit, Lacit nem hozza vissza.

A Bors megtudta, hogy Aradszky jó barátja, a nyolcvan­éves Koós János megígérte az özvegynek, hogy a februári, ju­bileumi koncertjén – ahol vendég lett volna Laci – egyperces néma gyászt tart majd a közönséggel, hogy így emlékezzen az egykori cimborára.

Aradszky köztudottan imádta a focit, a fradisták is gyászolják

Lapunk úgy értesült, hogy a szombati, Puskás Akadémia–Ferencváros mérkőzésen szintén gyászszünetet tartanak a játékosok a híres fradista, Aradszky László emlékére.