Celeb

Anthony Hopkins azt sem tudja, született-e unokája - világsztárok, akik elhidegültek a saját gyerekeiktől

Bors

Létrehozva: 2019.09.14.

Bizarr művészet - ezt a címet viseli sorozatunk, melyben világhírű alkotók (legyenek azok írók, festők vagy épp színészek, zenészek, rendezők) megdöbbentő, megbotránkoztató, sokszor sötét titkairól rántjuk le a leplet. Most azokat a sztárokat szedtük össze, akik egyetlen szerepben buktak meg, de ott csúfosan: szülőként.

A héten elég nagy port kavart, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt legidősebb (fogadott) fia első alkalommal beszélt a szüleihez fűződő viszonyáról. A 18 éves Maddox - aki jelenleg Dél-Koreában tanul egy egyetemen - 2016-ban hidegült el végleg apjától, amikor Pitt állítólag egy repülőút alkalmával összetűzésbe keveredett vele, ami végül tettlegességig fajult. Maddox - láthatóan közönyösen - úgy felelt arra a kérdésre, hogy apja meglátogatja-e: “Nem tudom, hogy jön-e, sem azt, hogy mi lesz.” A köztük lévő viszonyt és a kibékülés lehetőségét is letudta egy vállrándítás-szerű kijelentéssel: “Ami lesz, az lesz.”

Maddox és Brad Pitt elhidegült kapcsolata azonban nem a sztárvilág egyetlen olyan esete, amikor egy világsztár könnyedén megtalálja a hangot rajongók millióival - a saját gyermekével azonban egyáltalán nem. Ilyen esetekből szemezgettünk.

1.Anthony Hopkins azt sem tudja, nagypapa-e

A 81 éves színészóriás korábban több alkalommal is nyilatkozott arról, hogy 51 éves lányával, Abigail Rhiannedd Hopkinsszal gyakorlatilag köszönő viszonyban sincs. Egy alkalommal megkérdezték tőle, hogy tudja-e, hogy vajon van-e unokája vagy sem, amire azt válaszolta: “Fogalmam sincs. Az emberek szétmennek. Családok szakadnak szét, és élik a saját életüket.” A színházi rendező-színésznő-énekesnő Abigail egyébként Anthony Hopkins egyetlen gyermeke.

* * *

2.Courtney Love inkább drogozott

A Nirvana néhai frontemberének, Kurt Cobainnek az özvegye, Courtney Love soha nem volt egyszerű eset, ugyanakkor mindig is nyíltan beszélt küzdelmeiről és függőségeiről. Ezek voltak azok a függőségek, amik miatt nem igazán alakult ki kötődés közte és félárva lánya, Frances Bean Cobain között. Love egyébként több alkalommal is elvesztette a felügyeleti jogát lánya felett, valamint azt is bevallotta, hogy terhesen is heroinozott - így bizonyos szempontból érthető is, hogy Frances nagyon nehezen tud rá édesanyjaként gondolni.

* * *

3.Liv Tyler nyolcéves korában tudta meg, ki az apja

Az Aerosmith legendás frontembere igazi partiról partira járó rocker volt - ennek azonban meg volt az ára. Liv Tyler állítólag csak nyolcéves korában tudta meg, hogy Steven Tyler az  apja. Noha később közelebb kerültek egymáshoz, a kétezres évek végén újra eltávolodtak, amikor a drogfüggő énekes visszaesett - azóta pedig nem sikerült újra közel kerülniük egymáshoz.

* * *

4.50 Cent egy apróságon veszett össze egy életre a fiával

A rapper 50 Cent 2013-ban olyan durván veszett össze legidősebb fiával, Marquise Jacksonnal, hogy gyakorlatilag a mai napig nem békültek ki. Azt hinnénk, egy ilyen hosszas haragtartásnak valami rendkívül komoly oka van, de nem! Állítólag a Grammy-díjas előadó egy olyan apróságon orrolt meg a fiára, hogy az nem nyitotta ki előtte az ajtót. Ki érti ezt?

* * *

5.Tom Cruise évek óta nem találkozott a saját tinilányával?

Tom Cruisenak és Katie Holmesnak egy közös lányuk született, Suri 2006-ban - a Mission Impossible filmek sztárja azonban állítólag 2013-ban találkozott utoljára a kiskamasszal. Az, hogy miért nem tartja vele a kapcsolatot, a mai napig nem tisztázott, sokan azonban úgy vélik, hogy Cruise scientológus hitéhez lehet köze - két másik gyermekével (a Nicole Kidmannel közösen örökbe fogadott Isabellával és Connorral), akik osztoznak a hitében, ugyanis híresen jó a kapcsolata.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17140222_auto_resized.jpg
origo.hu

Kiderült, hogy javul-e az időjárás a hétvégére

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27179_resized.jpg?avcount=1713435616
origo.hu

Drámai fordulat: megkezdte az orosz hadsereg a teljes kivonulást

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17139583_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Óriási fordulat a Házasság első látásra című műsorban, ezt ki gondolta volna?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17129064_auto_resized.png
hirtv.hu

Menczer Tamás: Ilyet csak egy tróger csinál + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17122751_auto_resized.jpg
ripost.hu

Elnyílt a tulipánod? Mutatjuk, mit kell tenned a hagymával

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17136350_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Nem akárki vett röplabdapályát a Balassi Bálint Gimnázium tanulóinak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27175_resized.jpg?avcount=1713435616
origo.hu

Brutálisan összeverték Miley Cyrust

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1713435616
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713435616
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17137010_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Elfogadta a parlament: teljes mértékben betiltják a cigaretta árusítását

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/5vE3H5LzL3lEqrsysi1s_tns4m8s0BEsheVqwCJOeFY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Y4NDFiZDZkNjg3MTQxZWM4MjhlNzIxNjk5Yjg0MjM0.jpg
Függőség

Pásztor Erzsi drámai vallomása: Alkoholista férje miatt kellett elválniuk

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/hYeVtcS2A6k73D9DeSnuancQ7cvWpl01cdz2QvZnlA8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2U1MmY4NjFmZmY4YTQxNjI5MjBiYjMzOTEzZDc3ODdm.jpg
ZSENI

Milliókat kaszálhat Azahriah koncertjén egy szemfüles magyar