Anger Zsolt talpra állt Kovács Patrícia után

A színész ma már boldog új szerelme, Emese mellett, de a Patríciával való szakítás után két hónapig csak az ujját szopta.

A színész ma már boldog új szerelme, Emese mellett, de a Patríciával való szakítás után két hónapig csak az ujját szopta.

Kovács Patrícia, Dobó Kata, Mettler Emese – a három gyönyörű színésznőben a tehetségen kívül van még egy közös: Anger Zsolt. Az Aranyélet és a hamarosan rajtoló Konyhafőnök VIP sztárja legendás nőfaló hírében áll, bár az RTL II műsorán, a Pimaszúr átcuccol kedd esti részében a színész némiképp árnyalta a képet.

– Félreértés ne essék, ez nem azt jelenti, hogy akivel megismerkedem, azt ágynak döntöm. Nekem szerelmeim vannak vagy voltak. Harminctól negyvenig volt több nagyon meghatározó kapcsolatom. Ilyen volt Kovács Patrícia – kezdte Papp Gergőnek Anger, akinek hosszú kapcsolatai voltak, az egyéjszakás kalandokhoz nem ért. A Patríciával való szakítása után azonban padlóra került.

Anger és Kovács Patrícia öt évig volt együtt, szakításuk nagyon megviselte a színészt © Viasat3

– Amikor Patríciával szétmentünk, akkor én negyvenéves voltam, két hónapig szoptam az uj­jamat, mire lábra álltam, és összeszedtem magam. Igaz, benne volt a levegőben, hogy egyszer el kell egymást engednünk. Ezt kihevertem, felálltam, és azt mondtam, hogy szabad vagyok, de a letargiát fordítsuk az elő­nyünk­re. Nagyon szeretjük egymást, barátok maradtunk, de ott jött az, hogy összeszedtem magam, ilyenkor kinyílnak a radarok – folytatta Anger, aki úgy érzi, a Patrícia utáni hosszabb-rövidebb ismeretségek után most, 17 évvel fiatalabb párja, Mettler Emese oldalán találta meg a teljes boldogságot. A két színésznő közötti időszak inkább csak a keresésről szólt – talán ez vethetett véget Dobó Katával való kapcsolatának is, talán még nem is állt készen egy új szerelemre.

Másodszor is továbblépett

Kovács Patrícia és Anger Zsolt a kétezres években öt évig voltak együtt, szakításuk után a színésznő megismerkedett Gusztos Péterrel. 2010-ben ment hozzá a politikushoz, született egy kislányuk is, de idén nyár elején mindenki legnagyobb megdöbbenésére bejelentették, hogy hétéves kapcsolatuk véget ért.

– Semmi hiányérzetem nincs most. A munkámmal semmi gondom, nagyon szeretek itt lakni, és nagyon szeretem azt a szöszit ott a sarokban – mondta a műsorban Anger. Mostani szerelme, Emese nem csak a ma­gán­életben, a munkában is társa a színésznek.