Amíg Ön panaszkodott, így költötte a pénzt Vajna Timi

Igazán mozgalmas évet tudhat maga mögött a filmügyi kormánybiztos felesége, aki az elmúlt 12 hónapban nem fogta vissza magát, ha költekezésről volt szó.
Igazán mozgalmas évet tudhat maga mögött a filmügyi kormánybiztos felesége, aki az elmúlt 12 hónapban nem fogta vissza magát, ha költekezésről volt szó.

A 2014-2015-ös év fordulója már-már hagyományosan nem Magyarországon érte Vajnánét, Timi ugyanis az óév végét és az újév elejét az Egyesült Államokban töltötte, ahol száz százalékban a kikapcsolódás jellemezte napjait.

A karácsonyi időszakot a kedvelt síparadicsomban, Aspenben töltötte, ahová magával vitte többek mellett kishúgát, Palácsik Lillát is. Timi és a család természetesen Andy magánrepülőjén kelt át az Atlanti-óceánon a világsztárok kedvenc telelőhelyére.

A photo posted by Timea Vajna (@timeavajna) on

A szilvesztert Las Vegasban töltötte, nyilván nem a legolcsóbb motel kertjében.

A video posted by Timea Vajna (@timeavajna) on


Ezután 2015 máris egy nagy hírrel indult, Vajna Tímea ugyanis bejelentette, beszáll a gyémántbizniszbe és egy üzlettársával együtt megnyitja gyémántpalotáját. Bár a valós megnyitó egészen szeptemberig húzódott, a Dorottya Diamond Palace így sem volt olcsó befektetés.

Az első hírek arról szóltak, hogy a gyémántüzlet árukészletének összértéke több mint 1 millió euró, vagyis 300 millió forint, de a kínálatot elnézve lehet, hogy ennél is többe került Tímea álma.


Vajnáné még január végén is Amerikában tartózkodott, üzleti ügyei mellett azért akadt ideje a szórakozásra is. Itt éppen Miamiben sütteti a hasát.

A photo posted by Timea Vajna (@timeavajna) on


A munka és a szórakozás mellett arra is volt ideje, hogy egy rosszkor-rosszul elhelyezett Facebook-posztban lelúzerezze azokat a férfiakat, akik nem képesek legalább egy gyémánttal meglepni kedvesüket Valentin-napon. Alig pár nappal Valentin-nap után aztán egy 40 milliós Audi R8-asban fotózták le, ami bár még nem a sajátja, de a lízingelés nagyjából havi 1 millió forintjába kerül.

Persze Andy Vajna igazi úriember, és mindenben támogatja, se­gíti fiatal feleségét, Tímeát, akinek a kedvéért 2013-ban ügyvezetője és egyik tulajdonosa lett egy tavaly alapított, vagyonkezeléssel foglalkozó kft.-nek, amely aztán bevásárolta magát Vajna Tímea cégébe, a Beauty Enter­prises Hungary Kft.-be. Vajnáné ezen a cégen keresztül szervezi a Miss Universe Hungary szépségversenyeit.

Vajna és a luxus szó szinte kézenfogva jártak egész évben. A májusi Cannes-i filmfesztiválon filmes férje kísérőjeként - amikor éppen nem világsztárok között szórakozott -, egy jacht fedélzetén múlatta az időt.


A családi jólétből nem maradhatott ki Timi húga, Lilla sem, aki amellett, hogy szinte mindenhova elkíséri nővérét, még egy rózsadombi luxuslakást is kapott testvérééktől. Vagy legalábbis az ő segítségükkel bérlik az impozáns ingatlant.

– A legolcsóbb, hatvan négyzetméter körüli lakásoknak 70, a legdrágább 140 négyzetmétereseknek 150 millió forint körül jön ki az ára. Ehhez jön még a garázs, ha igénylik. Ennek az ára plusz 4,5 millió forint. Jelenleg egyetlen eladó lakásuk sincs, mind elkelt. Bérbe is lehet venni, a legkisebb lakásért 1500 eurót kell fizetni havonta.

Azt eddig is láthattuk, hogy Vajna Timi kedveli a gyors autókat, ám a motorok iránt is ugyanolyan rajongással viseltetik. Azt nem tudni, hogy végül megvásárolta-e ezt a BMW nagymotort, de az biztos, hogy ez a kétkerekű sem olcsó vas.


A nyaralást 2015-ben Ibizán ejtették meg, ahová mitadisten szintén magánrepülőgéppel mentek. Amikor a fiatal feleség először mutatta meg, hogy magánrepülőt bérelnek és tartanak fenn, sokan szájukra vették a házaspárt és ekkor Andy megtiltotta, hogy neje fényképet készítsen a magángépekről. Néhány hónapig sikerült is féken tartania kedvesét, ám miután kiderült, hogy a kormánybiztos eladta repülőjét, Timi újabb fotóval biztosította az internetezőket: így sem marad luxus nélkül.

© Fotó: Instagram

Ekkor a Bors utánajárt, mibe fáj egy magángép használata. Timiék többféle repülővel szoktak utazgatni, ám a gép típusa szinte mindegy a bérlési díj tekintetében, a megrendelő ugyanis az utazott órák száma után fizet.

– Óránként 2200 eurót kell fizetni a gépért, az mindegy, hány utast szállít, az azonban fontos, hogy oda-vissza ki kell fizetni. Budapest és Ibiza között négy óra a repülési idő, ami átszámítva több mint ötmillió forintot jelent. A gépet két pilóta vezeti, akiknek az elszállásáról is gondoskodni kell egy hosszabb utazás során. Úgy is dönthet a vevő, hogy visszaküldi a gépet, de akkor értelemszerűen négyszer teszi meg a távot, ami jelen esetben több mint tízmillió forintot jelent – tudtuk meg akkor egy szakértőtől.

© Fotó: Instagram

Persze ne legyünk rosszindulatúak, és bár nem csak Timinek, hanem a barátainak is kijut a jóból, el tudjuk képzelni, hogy a többiek is beleadtak abba a körülbelül tízmillió forintba, amibe csak az utazgatás került.

Az év nyarát és őszét már inkább itthon töltötte, elsősorban gyémántüzletének ügyei miatt, de még így is belefért egy olaszországi és egy izraeli kiruccanás, előbbit pedig még egy egészen exkluzív Robbie Williams-koncerttel is megfejelte. Timi a Sziget Fesztivál bűzölgő mobil WC-i, pora és eldobált műanyag poharai helyett háttérben a türkizkék tengerrel valódi luxuskörnyezetben nézhette meg a világsztárt.


A Hotel Cala di Volpe Európa egyik legdrágább szállodája, itt egy internetes oldal felmérése alapján egy éjszaka több mint félmillió forintba kerül. A legtöbb embernek ez szinte elképzelhetetlen, ugyanis a magyar minimálbért nézve öt hónapnyi munkába kerülne egyetlen éjszakát kifizetnie abban a szállodában, ahol az esti vacsora mellé az élő zenét Robbie Williams szolgáltatja.

2015 végén aztán Vajna a szépségkirálynőjét a hóna alá csapva ismét az Egyesült Államokba utazott, és bár Nagy Nikoletta nem került be a legjobb 11 közé, azért a verseny előtt és után is sikerült kikapcsolódniuk.


Nagyjából így zajlott tehát Vajna Tímea 2015-ös éve. Azt, hogy ezek a kalandok összesen mennyibe kerülhetettek neki és férjének, gyakorlatilag lehetetlen megbecsülni, de ha csak abból indulunk ki, hogy Timi Christian Dior, Valentino, Christian Louboutin vagy éppen Tom Ford ruha- és cipőkölteményeinél alább sem sűrűn adja, akkor bizony elég sokáig kellene számolnunk, ha összeadogatnánk költéseit.