Ambrus Attila szolidan lebűnözőzte Berki Krisztiánt - videó

Közös bizniszbe fognak.
Közös bizniszbe fognak.

Noha szűk egy hónappal ezelőtt a Borsnak még arról beszélt Berki, hogy fegyveres testőrséget állít fel, most egy egész másfajta üzletbe is belefog - méghozzá nem is akárkivel. A partnere ugyanis az anno Viszkis rablóként elhíresült, ötvenedik születésnapját pár napja ünneplő Ambrus Attila lesz, akivel egy könyv kiadásán gondolkodnak. Minderről Ambrus mesélt Garaminak a Potyautas, avagy Gurul a Garami legújabb részében.

Mindketten részt vettek az Ázsia Expressz kihívásain

Ambrus azzal kezdte a történetet, hogy az ázsiai reality forgatása közben találkoztak, és bizony mindketten elég nehéz esetek.

"Kint voltam vele Ázsiában, és hát nem volt egyszerű. Alapból a Krisztián nem egy egyszerű ember, és két ilyen ego-lego találkozik... Plusz ugye fehér gallér, fekete gallér..." - magyarázta Ambrus, aki le sem tagadhatná, hogy ő maga "fekete galléros" bűnöző volt, hiszen ült is jó pár évet a bankrablásokért - de akkor Berki lenne a fehér galléros?! Reméljük, nem erre gondolt, csak viccelődött!

"Kitaláltuk, hogy ha mindenki könyvet ír, nehogy már mi maradjunk ki ebből!" - összegezte a könyv megszületésének indokát az egykori bankrabló, aki manapság főleg kerámiáival járja a vásárokat és a fesztiválokat.