Celeb

Álmában Deák Kristóf elbukta az Oscart

Fái

Létrehozva: 2017.03.02.

Az Oscar-díjas Mindenki rendezője most még csak koccint Emma Stone-nal, és Matt Damont lökdösi, de jövőre a Filmakadémia tagjaként már szavazhat a legjobbakra.

A vasárnap esti Oscar-díj-átadón, és másnap, a partik után is beszélt Deák Kristóffal Návai Anikó. A Los Angelesben élő újságíró 18 éves kora óta ismeri a rendezőt, vannak közös barátaik. Azt is pontosan tudja, mivel töltötte az időt azóta, hogy a szoborral a kezében lejött a színpadról.

– A díjátadó után rengeteg interjút adott, többek közt nekem is – mesélte a Borsnak Anikó. – A gála után Kristóf a Governors Ballra, a kormányzó báljára ment, a Loews Hotel tetejére, ahová vitte magával a stábot is. A film főszerepét játszó két kislány az Oscar szobrával szépen bemasírozott a partira. Kristóf próbált még két embert bevinni, de megállították a biztonságiak, hogy csak akkor, ha fizetnek 2500 dollárt fejenként. Ezen a partin gravíroztatta bele a nevét az Oscar-szoborba. Leült, és vajon ki huppant le mellé? Emma Stone! Együtt gravíroztattak, és közben beszélgettek. Kristóf szerint Emma akkor is nagyon édes volt, amikor nem vette a kamera. Könnyes szemmel mondta, hogy mennyire boldog. Gratuláltak egymásnak, és koccintottak is a győzelemre. Innen limuzinnal a Vanity Fair partira mentek az Annenberg Centerbe. Kristóf, ahogy belépett, majdnem fellökte Matt Damont.

Amikor Anikó a Helló Hollywoodnak forgatott, megkérdezte Kristófot, milyen érzés volt másnap felébredni és meglátni a szobrot, olyan választ kapott, amire a legkevésbé sem számított.

– Azt álmodta, hogy ez az egész meg sem történt, hogy nem is nyert Oscart. Amikor felébredt és meglátta a szobrot, akkor elöntötte a boldogság, hogy mégis! Kristóf jövőre is az Oscar közelében lesz, ugyanis beválasztották a Filmakadémia tagjai közé, jövőre ő is szavaz. Szerinte ez nagyon jó döntés, mert legalább fiatalítja a csapatot. Ugyanis hatvankét év az átlag­életkor. Úgy tervezi, nem jön haza, egy hétig még Los Angelesben marad, kapcsolatokat épít.

Dorkák csenték el a szobrot

Bár a színpadra nem mehettek fel átvenni az Oscar-díjat, az aranyszobrocska végül mégis többet volt a főszereplő Hais Dorkánál és Gáspárfalvi Dorkánál, mint a rendezőnél. A két tini ugyanis elcsente a díjat, majd azzal parádéztak a legnagyobb Oscar-partin, ahova egyszerűen beszöktek. Még a beengedő emberek sem tudtak ellenállni a két huncut kislány mosolyának.

– Olyan helyre nyertünk belépést a szobrot felmutatva, ahol egy embernek sok ezer dollár volt a belépő. Mi egyszerűen bementünk a többi felnőtt csodálkozására, akiket távol tartottak a rendezvénytől. Utána egy étterembe mentünk, ahol a többiek már vártak ránk, interjúkat adtunk, és a fotósok kereszttüzébe kerültünk – mesélte lapunknak Los Angelesből a szőke Dorka, aki az énekelni nem tudó Zsófit alakította az Oscar-díjas filmben. A lányok persze a partin is kitettek magukért, akivel csak tudtak, fotózkodtak. Nicole Kidman, Jeff Bridges, Samuel L. Jackson és Jimmy Kimmel is szívesen pózolt velük. Egyébként azért nem mentek fel átvenni a szobrot, mert a szervezők csak négy embert engedtek a színpadhoz közeli asztalokhoz. – Picit szomorúak voltunk, de így is örültünk, hogy kint lehetünk egyáltalán! – mondta Hais Dorka.

Návai a baki miatt nyomoz

Az Akadémia díjkiosztó gáláján az újságírók a press roomban, a sajtószobában ülnek, úgy ötszázan, és három óra negyvenöt percen át onnan nézik a show-t. Közben persze dolgoznak is, a nyerteseket folyamatosan viszik be hozzájuk interjúzni, fotózni.

– Sokkoló volt a helyszínen megélni, ahogy Warren Beatty és Faye Dunaway rossz címet mondott be a legjobb filmnek – meséli Anikó. – Mi is próbáltuk kideríteni, hogy mi történhetett. Az eset hátteréről péntek este, a Helló, Hollywoodban beszámolok.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160334_auto_resized.jpg
origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg - a csodálatos Cserháti Zsuzsa szenvedései

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27451_resized.jpg?avcount=1714083910
origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157532_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156309_auto_resized.jpg
vg.hu

Széll Tamás helyett új séfet igazolt a Lidl

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160470_auto_resized.jpg
ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158411_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Pentagon-tanácsadó: elkerülhetetlen az ukránok veresége, ezután pedig a szomszédokhoz csatolhatnak területeket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27444_resized.jpg?avcount=1714083910
origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17147411_auto_resized.jpg
travelo.hu

Ez a 10 legszebb tóparti üdülőhely Európában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163736_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Elsírták magukat a rendőrök, amikor beléptek a lakásba: 6 hetes ikerpárt találtak holtan

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163475_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Elképesztő fotók kerültek elő a TV2 gyönyörű sztárjának a múltjából

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162190_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kismamának is gyönyörű: Lékai-Kiss Ramónát gömbölyödő pocakkal kapták le

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja