Alig bírja lerázni a nőket a Voice énekese

Agárdi Szilvi és Pál Dénes csupán barátok maradtak a Voice után. Szilvi szülei túl fiatalnak tartják lányukat a fiúhoz, akiért egyébként is rajonganak a lányok.
Agárdi Szilvi és Pál Dénes csupán barátok maradtak a Voice után. Szilvi szülei túl fiatalnak tartják lányukat a fiúhoz, akiért egyébként is rajonganak a lányok.

Duettjük után azonnal szerelmespárnak kiáltották ki Agárdi Szilvit és Pál Dénest, pedig még ők maguk sem tudták, hogy mit éreznek egymás iránt. Szilvi kiesése viszont hatalmas távolságot ékelt kettejük közé, így szinte biztos, hogy csak barátok maradnak.

– Szilvi nagyon fiatal még ahhoz, hogy szerelmes legyen, s különben sem lenne jó, ha csalódnia kellene – mondta az énekesnő édesanyja. – Most a munkára kell koncentrálnia.

Az aggódó édesanya szavaival szerencsére lánya is egyetért.

– Dénessel nagyon jó barátok vagyunk, sosem gondoltam rá úgy, mint a szerelmemre – szögezte le a tizenhét éves lány. – Jelenleg az éneklés a legfontosabb az életemben, a szerelemre még bőven ráérek.

Szerencsére nemcsak Szilvi zárta a szívébe Dénest, hanem a fiú is hasonlóan érez a gyengénlátó lány iránt, ezért a következő adásban is neki énekel.

– A most múlik pontosan című számmal szeretnék tőle elbúcsúzni, ezt a dalt adom elő most pénteken, s neki küldöm – mondja. – Sajnálom, hogy a távolság most elválaszt minket, mert ahhoz képest nagyon megkedveltem, hogy milyen rövid időt töltöttünk együtt.

Dénes egyébként jelenleg egyedülálló, aminek a rajongói igencsak örülnek, ráadásul szép számmal akad köztük merész udvarló.

– Nagyon sok levelet kapok, s néhányszor már küldtek szexuális ajánlatot is – árulta el a miskolci fiú. – Többen írták, hogy ha nem tudnám megoldani a szállást, akkor nyugodtan alhatok náluk. Sokan kezdik úgy a soraikat, hogy „még sosem tettem ilyet, s el is ítélem az ilyenfajta közeledést, de…” Kaptam már üzenetet családanyáktól is, akik azt írták, hogy szívesen találkoznának velem, és örülnének, ha nem csak beszélgetnék velük. Ilyenkor megköszönöm, hogy szurkolnak, s megpróbálok úgy válaszolni, hogy ne bántsam meg őket.

Eddig csak egy alkalom volt, amikor Dénesnél átlépték a határt.

– Egy lány átküldte az életrajzát néhány képpel együtt, majd azt írta, hogy szeretné, ha a barátja lennék. Később kinyomozta a telefonszámomat, és újságírónak adta ki magát. Szerencsére sikerült lezárnom hamar ezt a kapcsolatot.