Alekosz: Állítsák meg a ValóVilágot!

Felháborítja a ValóVilág nyolcadik szériája, mindenkit szélnek eresztene, és a saját felügyelete mellett indítaná újra Nagy Alekosz.
Felháborítja a ValóVilág nyolcadik szériája, mindenkit szélnek eresztene, és a saját felügyelete mellett indítaná újra Nagy Alekosz.

Nehéz lenne vitatni, Nagy Alekosz az egyik legtapasztaltabb valóság­show-szereplő. Miután megnyerte a VV-t, párkereső műsora indult, azt követően pedig a TV2 ÖsszeEsküvők című műsorában folytathatta azt, amihez ért – „valóságshow-szerepelt”. Úgy tűnik, mindezeknek köszönhetően ő maga is úgy érezte, muszáj megszólalnia a VV 8-ról. Nyílt levelében arra kérte az RTL Klub vezérkarát, azonnal zavarják haza a szereplőket.

„Azért mindennek van határa! Hogy valakit vulgarizmusban vulgarizmusra neveltek, sajnálatos ugyan, de önmagában véve magánügy. Viszont az, hogy a vulgarizmus mindenféle korlát és ellenőrzés nélkül adásba mehet, na az már nem magánügy! (...)

Kérem nagy Tisztelettel a Magyar RTL Klub teljes vezérkarát, hogy állítsa meg a ValóVilágot, a bent maradt szereplőket küldje haza, írjon ki új szereplőválogatást, lehetőleg olyat, ahol én is ott lehetek és beleszólhatok a válogatásba, indítsa el újra az egészet 12-es karikával, helyezze előtérbe a humort és a szórakoztatást, ne nézze le a Tévénézőket. Tisztelje meg az országot amelynek sugároz, s amelynek fönnmaradását köszönheti. Magyarországnak elméletileg konzervatív kormánya van. Nem úgy tűnik” – olvasható a görög levele, amely kapcsán mi is megkerestük őt, de csak annyit közölt: hozzáfűznivalója nincs.

A Bors megkereste az RTL Klubot is, hogy megtudjuk, megfogadják-e Alek tanácsait.

– Nagy Alekosszal a mai napig perben állunk. Ráadásul egy konkurens csatornán szerepel, miután pontosan tudja, hogy nálunk minden igyekezete ellenére nem kaphat lehetőséget – írta az RTL marketingkommunikációs osztálya.