Celeb

Ákost titokzatos testőr kíséri mindenhova

kbv

Létrehozva: 2015.08.24.

Akár egy világsztárt, személyi testőr felügyeli Ákost. Hogy miért van szüksége az énekesnek efféle személyi védelemre? Rejtély.

Legyen az sajtótájékoztató, ahol csak újságírók és fotósok vannak, vagy falunapi fellépés, ahol a rajongói tolakodnak, Ákos ügyel a saját védelmére. A Kossuth-díjas énekes e célból egy testőrt foglalkoztat, aki már olyan régen mellette van, és olyan sok időt töltött vele, hogy már barátságot is kötöttek. A személyi védelem mellett az is fontos Ákos számára, hogy előnyös képek készüljenek róla, ezért saját fotósa is van.

– Otthonában ugyan nem vigyáz rá a testőr, de bárhová utazik Ákos, vele tart. A férfi sofőrként és testőrként is dolgozik Ákos mellett – árulta el informátorunk.

Persze, mi sem természetesebb annál, hogy a koncerteken a szervezők embereket alkalmaznak a rendezvény biztosítására, ők tartják távol a színpadtól a rajongókat, ügyelnek rá, hogy ne legyen rendbontás a nézőtéren. Ákos estében azonban egészen másról van szó, és tulajdonképpen érthetetlen is, hogy Magyarországon a hétköznapokban miért van szüksége testőrre.

A nagydarab, gyér hajú férfi általában elegánsan, fekete öltözékben követi a sztárt, sőt ha kell – élő ruhafogasként –, az ingét is tartja, amíg a popsztár átöltözik, vagy jeges vizet hoz neki, ha megszomjazik. A rejtélyes ismeretlenre kollégánk egy sajtótájékoztatón is felfigyelt, ahová Ákos a komplett személyzetével érkezett. Sajtósa, saját fotósa és a marcona férfi követte minden lépését, és hessegette el a zenész mellől az olyan újságok munkatársait, amelyeknek az álla­- mi kitüntetett nem kívánt nyilatkozni.

A rendezvény a szeptember 5–6-i Kamion Európa-bajnokság bemutatkozó és figyelemfelhívó eseménye volt. Ákosnak itt lehetősége volt beszállni Kiss Norbi kamion Európa-bajnok hatalmas gépébe, amit Vajna Tímea is meghajtott már, ám az énekes először vonakodott, mert féltette a testi épségét, és az utazás egyébként sem szerepelt a szerződésében. Ákos, hosszas unszolásra végül egy-két fotó erejéig ült be az anyósülésre. A rendezvény végén a nagydarab testőr volt a sofőr is, egy elegáns autóban ő vitte tovább Ákost a következő megjelenésének helyszínére.

De nem ez az egyetlen alkalom, hogy ebben a társaságban tűnt fel a zenész. Az internetes újságíró, Sixx arról számolt be korábban az Aktív riporterének, hogy neki is volt már hasonló tapasztalata egy Ákos nevű előadóval. Bár nem mondta ki, hogy Kovács Ákosról van szó, nem sok kétség maradt a nézőben, hogy kiről beszél.

– Az egyik koncerten három testőr között, fejére borított törölközővel úgy, hogy senki meg ne ismerje, ment a színpad felé. Négyen álltunk ott egy színpadmesterrel, meg két technikussal. Annyira nem értettem! – mondta az újságíró.

Szerettük volna megkérdezni Ákos sajtósát is arról, miért van szüksége az énekesnek ilyen védelemre, érte-e már atrocitás, de nem kaptunk választ. Mindössze annyit tudtunk meg tőle, hogy ha cikkünk megjelenik, annak súlyos következményei lesznek. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163067_auto_resized.jpg
origo.hu

Bemutatták az első igazolást az Újpest új tulajdonosi érájában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27458_resized.jpg?avcount=1714119313
origo.hu

Döntöttek a Házasság első látásra párjai, hogy együtt folytatják-e

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162558_auto_resized.jpg
life.hu

Meghan Markle különös haragot táplál Katalin iránt: Harry herceget felemészti az ellentét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162339_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Zelenszkij belenyúlt a darázsfészekbe: kényszeríteni akarja a külföldön tartózkodó ukránokat, hogy menjenek haza harcolni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164010_auto_resized.jpg
ripost.hu

„Isten veled” - súlyos döntést hozott a Házasság első látásra szerelmespárja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158286_auto_resized.jpg
vg.hu

Menekülnek az üzemanyag-kereskedők a benzinárstop elől: péntektől újabb árcsökkentést hajtanak végre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27459_resized.jpg?avcount=1714119313
origo.hu

Már atomfegyvereket telepítenek az oroszok?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164008_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 14 recepttel segítünk, hogy finom étel kerüljön a családi asztalra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1714119313
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163611_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdermedtek a járókelők: narancssárga UFO tűnt fel felettük

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164149_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fegyveres rendőrök vonultak ki reggel a Lidlhöz - le kellett zárni az üzletet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/_GLmKoIE-qWf73n0l6qVzqQzKTq8XVuSeD849I6RZQ8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Q2MGEyMTdkMzI4YzQzZTg4NGJiM2JmM2Q3MjhkYjM1.jpg
LEGENDA

„Ez nem munka” - az élő legendának megvan a véleménye Marics Petiékről

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/3PQT3DZK8ttrhvmgA5h1WilgRXZLUPkeNvpLCbcZIXQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NjMmFhYWUxZGJkNTQ5MmY4MTQwNGNkMGYxNzY5M2Ez.jpg
Házasság első látásra

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában