Agyzúzódás: iszonyatos erejű ütés érte Noszály Sándort

Nem igaz a hír, hogy csak agyrázkódást szenvedett Noszály Sándor. Valójában súlyos agyzúzódása van. Kidobták a bárból az utcára vagy fejbe vágták? Ezt még vizsgálja a rendőrség.
Nem igaz a hír, hogy csak agyrázkódást szenvedett Noszály Sándor. Valójában súlyos agyzúzódása van. Kidobták a bárból az utcára vagy fejbe vágták? Ezt még vizsgálja a rendőrség.

Botrány, pánik, sikoltozás, vér, alkoholszag, rendőrök, mentő – és mindennek elszenvedője az a férfi, aki sportolói múltjával fiatalok ezreinek példaképe, akit sikeres sztárként ünnepelt a hazai showbiznisz világa… Hogyan került Noszály Sándor ilyen helyzetbe, mi történt?!

Egyelőre annyit tudni: Los Angelesből való hazatérését ünnepelte barátaival a 42 éves Noszály csütörtök este. A Gozsdu udvar egyik szórakozóhelyén kezdtek. – Éjfélig lehettek itt, nálunk semmilyen balhé nem volt – mondták lapunknak az ott dolgozók.

Noszályék onnan átmentek egy másik szórakozóhelyre. A Bors pedig megtalálta a verekedés egyik szemtanúját, aki azt mondta, borzalmas jeleneteket látott… Az egyik variáció szerint hajnali három óra körül a szórakozóhely előtt állt Noszály a barátaival, éppen cigizett, amikor odaugrott mellé egy férfi, és két hatalmasat behúzott neki.

A másik értesülés szerint a bár kidobóembere és egy vendég úgy kidobta a bárból az ittas teniszezőt, hogy az több méter repülés után az aszfalton landolt, ahol iszonyatos erejű ütés érte a fejét.

– Noszály azonnal elvesztette az eszméletét, és a fejét minden irányból elöntötte a vér. Mi úgy éreztük, fél óra is eltelt, mire kiérkeztek a mentők. Addig nem is tért magához, körülbelül tíz rendőr „őrizte”, pánikszerű volt a hangulat. A támadó persze kereket oldott. A helyszínen fekete kordont húztak Noszály teste köré, amögött próbálták meg stabilizálni az állapotát. Borzasztó volt, borzasztó – magyarázta a neve elhallgatását kérő szemtanú.

Az Amerikában nagy sikert elérő teniszedzőt – aki olyan nagyágyúkat oktat, mint például a Microsoft tulajdonosa, Bill Gates vagy Arnold Schwarzenegger – a Péterfy Sándor utcai kórházba vitték, ahol mély­altatásban tartották. Úgy értesültünk, a teniszezővel képtelenség volt kommunikálni, amikor az intézetbe érkezett.

– Úgynevezett kontaktképtelen volt, részint azért, mert nem kevés alkoholt fogyaszthatott az éjszaka – mondta névtelenséget kérő informátorunk. A Bors bejutott Noszály kórtermébe: a Nagy Ő fejét hatalmas kötés borította.

– Minden rendben, minden oké – ismételgette. – Hallottam már én is, milyen rémhírek keringenek rólam, de minden oké – mondta lapunknak Noszály, aki arra a kérdésünkre, hogyan keveredett bunyóba, csak rövid és bizonytalan választ adott.

– Biztos valami hülyegyerek ütött meg. Összevarrták a fejbőrömet, de nem emlékszem arra, hogy mi történt. A kórházban ébredtem fel, és az első gondolatom az volt, hogy nagyon éhes vagyok, a haverom meg hozott nekem csokoládét. Elvileg még egy napot kell bent maradnom, teljesen jól vagyok – mondta.

Valójában azonban az az igazság, hogy Noszály súlyos agyzúzódást szenvedett. Dr. Szeifert György idegsebész elmondta: koponya-CT készült a teniszezőről, amely kimutatta az agyzúzódást és az ebből eredő vérzéseket, de életveszély nem áll fenn. Valami tompa tárgy okozhatta a fejsérülést, a seb elég mély volt.

Hogy mi történt, azt majd a rendőrségtől tudhatjuk meg, a BRFK Életvédelmi Osztálya ugyanis életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Sűrű magánélet

Noszály Sándor ötször nyerte el az Év magyar teniszezője címet, de országos ismertséget azután szerzett, hogy 2003-ban szerepelt a TV2 A Nagy Ő című műsorában.

Minden nő álma ő volt, akinek szerelmi élete is elég változatos. Ildikó nevű élettársától született Szonja lánya. Noszály a Jóban Rosszban színésznőjével, Novák Henriettel élt együtt évekig. Legutóbbi – a sajtó által tudott – kapcsolata egy ismert amerikai modellel, Kiara Belennel volt, aki az America’s Next Topmodell műsorban szerzett hírnevet.