A ValóVilággal tér vissza Stohl András

A Bors értesülései szerint az RTL Klub tavasszal elindítja a ValóVilág hatodik szériáját. A valóság-show készítőit már értesítették is a várható kezdésről, a műsorvezető Stohl András lesz.
A Bors értesülései szerint az RTL Klub tavasszal elindítja a ValóVilág hatodik szériáját. A valóság-show készítőit már értesítették is a várható kezdésről, a műsorvezető Stohl András lesz.

A ValóVilág ötödik szériája után Kolosi Péter programigazgató idén tavasszal megemlítette, hogy hamarosan újra benépesülhet a villa. Márciusban arról volt szó, hogy a VV hatodik szériája már akár ősszel elindulhat, egyes információk szerint az RTL 2-n.

Az őszi műsorok már javában dübörögnek mindkét csatornán, ám a ValóVilágról nem sokat hallani. A Bors viszont megtudta, hogy a valóság-show-rajongóknak sem maradnak műsor nélkül. Az RTL megtartja ígéretét, s elindítja a realityt. Ezt bizonyítja, hogy idén nyáron szó volt arról, eladják az RTL Klub szomszédságában álló ikonikus kupolás épület, amely a ValóVilág helyszínéül szolgáló állandó stúdió.

Ez azt jelentette volna, hogy nem lesz többet VV. Az ősz közeledtével azonban már arról suttogtak, hogy a kereskedelmi csatorna vezetése mégis megtartja az üresen álló házat, vagyis terveik vannak a ValóVilággal. A műsor újraindulását erősíti, hogy Stohl András két év kihagyás után október 27-én a James Bond tematikájú X-Faktorban visszatért a csatornához.

– A folyosókon azt beszélik, hogy a műsorkészítőket már értesítették az esetleges kezdésről – mondta el lapunknak egy RTL-es forrásunk. – Arról is pletykálnak, hogy Knap Attila, a ValóVilág ötödik szériájának nyertese is szerepet kaphat az új évadban. Egyértelmű: mozgolódás van a műsor körül – hangsúlyozta a neve elhallgatást kérő informátorunk.

A folytatásról az RTL Klub vezérigazgatója, Dirk Gerkens már tavaly beszélt. – A VV5 jelenlegi nézettsé-gi adatainak köszönhetően a ValóVilág 6-ot is el fogja indítani a csatorna – mondta akkor a kereskedelmi televízió első számú embere.

A Bors megkereste Kolosi Péter programigazgatót is. – Korábban sem mondtam olyat, hogy elindul a VV6, csak nem zártam ki a lehetőségét. Most sem zárom ki – jelentette ki a szakember.