A Válótársak új bombázója: természetes a cicim

Fiatal szeretőként mutatkozik be Horváth Alexandra a csütörtök esti Válótársakban. A villantással, szexjelenetekkel tűzdelt epizód Szandra számára hatalmas lehetőség a színészi pályán, és mint mondja: bizonyos esetekben a teste a munkaeszköze is.
Fiatal szeretőként mutatkozik be Horváth Alexandra a csütörtök esti Válótársakban. A villantással, szexjelenetekkel tűzdelt epizód Szandra számára hatalmas lehetőség a színészi pályán, és mint mondja: bizonyos esetekben a teste a munkaeszköze is.

Egy ideje nincs tévém, így sem az előzetest, sem a bevágott jelenetet nem láttam még – mondta Horváth Alexandra a Bors munkatársának. A ma esti Válótársakban debütáló lány a Színház- és Filmművészeti Egyetemen tanul, így hatalmas lehetőség számára, hogy a sorozatban szerepelhet:

– Végzős vagyok, így az elmúlt néhány évben már regisztráltam castingcégekhez. Mégis szinte alig hívtak nagyobb volumenű szerepre. A Válótársakról annyit mondtak, hogy igényes, ezért nagyon boldoggá tett a lehetőség, hogy szerepelhetek benne. Gyorsan utánanéztem, mi ez, és kiderült, nagyszerű színészek ját­szanak benne – mesélte Szandra, akinek már a castingon elárulták, hogy vetkőznie is kell majd.

– Akkor még nem vettem komolyan. Ruhában felvettünk pár mondatot, és ennyi volt. Örültem, hogy behívtak, és ki akartam próbálni magam versenyhelyzetben, de nem gondoltam, hogy engem választanak. Scherer Péterrel egyébként már találkoztam korábban, a többieket viszont ott ismertem meg. Meglepő, de ennek ellenére abszolút nem volt kínos a szexjelenet. Minden a lehető legjobban alakult, az egész stáb profi, kedvesek voltak velem. Stohl Andrással pedig már előtte is tudtunk beszélgetni, ismerkedni pár órát, ezért teljesen biztonságban éreztem ma­gam, mire elértünk a meztelen jelenetig. Az pedig szimpla színészi feladat volt: a szexjelenetnek is van lelki része, és azt próbáltam megragadni, ahogy András is érzékenyen kezelt – tette hozzá a fiatal lány, aki a Barátok közt egykori sztárja, Barna Zsombor barátnője már meglehetősen hosszú ideje.

– Hasonló jelenetem az egyetemen gyakran volt már, de rendszerint vizsgaelőadásokon. A szüleim nem láttak még ilyen helyzetben, ezért izgulok is, hogy mit szólnak majd, ha meglátják. Számomra fontos, hogy indokolt legyen a vetkőzés. Ha ott a he­lye, és művészileg is megfelelően alátámasztott, akkor abszolút nem feszélyez és nem zárkózom el előle.

Ahogyan azonban már az előzetesből is kiderült, nem csak Stohl András olyan szerencsés, hogy láthatta Szandra tökéletes idomait. A ma esti adásban a nézőket is örömteli meglepetés várja.

Alexandra villantása a 25. másodperc után látható

– Amit a né­zők látnak a sorozatban, tel­jesen természetes. A sajátom, nem csináltatnám meg a cicimet semmi pénzért. Nyilván nem tagadom, érzem is, hogy nagy feltűnést kelt a mellem, de kellemetlen helyzetbe még sohasem kerültem miatta. Méregetnek, megnéznek a férfiak, olykor a nők is, de megtanultam ezzel együtt élni. Van, akinek tetszik, van, akinek nem. Nem tudnám megmondani, hogy ez szerencse vagy nem, ilyen alkat vagyok, és kész.