A Válótársak kulisszái: így ütik Stohlt

Izgalmasabb és fordulatosabb epizódokat ígér a rendező. Kulka nem kap szerepet, Nagy Ervin és Dobó Kata viszont igen.
Izgalmasabb és fordulatosabb epizódokat ígér a rendező. Kulka nem kap szerepet, Nagy Ervin és Dobó Kata viszont igen.

Már javában forog a Válótársak második évada, de a nézőknek őszig kell várni a folytatásra. A Bors munkatársai azonban már most beleshettek a készítés folyamatába. Bár a cselekményből részleteket még mi sem árulhatunk el, azt azonban igen, hogy olyan fordulatokban lesz része a nézőknek, hogy csak kapkodják majd a fejüket.

A stáb 48 napja forgat, a felén már túlvannak a munkának. Lapunk azt a napot követhette nyomon, amikor Földes Eszter és Lengyel Tamás, vagyis Hatvani Joci és Vándor Szonja ki tudja, hányadszor­ra a gyerekkérdésen rágódik.

– A Válótársak második szé­riája sokkal izgalmasabb és fordulatosabb lesz. Írói és rendezői szempontból is, korábban gondosan kellett ügyelni arra, hogy a főhőseinket megfelelően bemutassuk. A nézőknek meg kellett őket ismerni, tudni kellett, hogy ki, honnan jött, milyen a családi és anyagi háttere, milyen problémai vannak, csak így tudtak értük izgulni. Most azonban a nézők már pontosan ismerik a főszereplőket, nagyobb hangsúlyt lehet fektetni a fordulatokra – magyarázta Kovács Dániel Richard rendező, aki nemcsak a felvétel irányításával, hanem kisfiával, Patrikkal is foglalkozik munka közben.

Párja, Nádai Anikó ugyanis rendszeres látogatója a helyszíneknek. Az egyik legizgalmasabb választás egyébként Nagy Ervin belépése lesz a sorozatba, aki Stohl András, vagyis Sáfár Bálint öccsét fogja alakítani. – Egyszer láttam őket ketten, ahogy privátban, barátokként beszélgettek, és már akkor arra gondoltam, mennyire jól mutat együtt ez a két vezérbika. A sztoriban is erről van szó, valódi testvérháború dúl köztük – mondta a rendező, aki azt is elárulta, hogy Dobó Kata is visszatér,

Kulka Jánost viszont biztos nem láthatjuk Stohl kegyetlen apósaként ebben az évadban, és nem csak a tavaszi betegsége után. Az após ebben az évadban már amúgy sem szerepelt volna, elvégezte már a dolgát.

.