A szakítás oka: Tatár Csilla hiába küzdött a babáért

Élete legnehezebb időszakát éli Tatár Csilla és Gönczi Gábor. A házasok hét év után annak ellenére döntöttek a válás mellett, hogy nagyon szeretik egymást. Ám úgy érzik, hogy gyerek nélkül egyikük sem lehet boldog.
Élete legnehezebb időszakát éli Tatár Csilla és Gönczi Gábor. A házasok hét év után annak ellenére döntöttek a válás mellett, hogy nagyon szeretik egymást. Ám úgy érzik, hogy gyerek nélkül egyikük sem lehet boldog.

Az elmúlt években szinte havonta röppentek fel a pletykák: válságban van Tatár Csilla és Gönczi Gábor házassága. Az érintettek legtöbbször nem nyilatkoztak az ügyben, ha pedig szóra lehetett őket bírni, hevesen tagadták a kap­csolatuk megromlásáról szóló híreket. Ezért is volt megdöbbentő, amikor a csütörtöki Storyban tudatták a világgal: válnak. Az interjúban nem mondták el a konkrét okot. Csak arról meséltek, hogy mennyire fájdalmas számukra a döntés:

– Sokkal könnyebb lenne, ha a másik valami megbocsáthatatlant tett volna. Ha gyűlölhetnénk egymást. De nem így van. Még csak nem is veszekedtünk. Pedig jobb lett volna – mondta Gábor a Storynak, majd amikor azt kérdezték tőlük, hogy mit kívánnak a másiknak, egyszerre vágták rá: gyereket!

Ez a rövid válasz mindent elárul.

A Bors megtudta, hogy a televíziós házaspár mindennél jobban vágyott egy közös gyermekre. Nem adták fel az első és második sikertelen próbálkozás után sem. Évekig küzdöttek a babáért. Ám sajnos hiába próbálkoztak. Talán ez ölte meg a szerelmet?

– Gábor és Csilla évek óta szerette volna, ha a kapcsolata tovább mélyül. Minden vágyuk egy baba volt. Aztán Csillának be kellett látnia, a legtöbb, amit a férjéért tehet, ha szabadon engedi. Nem sok nő lenne erre képes – mondta forrásunk, de részleteket nem akart elmondani. Csak annyit árult el, hogy a párt nagyon megviselték a történtek.

Szerettük volna a válófélben lévő házaspártól megkérdezni, hogy ha szeretik egymást és ha semmilyen más konfliktus nem volt a kapcsolatukban, akkor miért ezt a szomorú döntést hozták meg? Miért nem próbálkoztak tovább? Ôk azonban nem kívántak nyilatkozni. Helyettük a TV2 saj­tóosztályá­nak vezetője szólalt meg.

– Tatár Csilla ôszintén és nagyon vágyott egy gyerekre. Csilla azt szerette volna, hogyha imádott nagymamája megéli a dédunoka születését. Sajnos néhány hónapja a mamája is meghalt. Így különösen nehéz ez az időszak a számára – mondta Koltay Tamás.

Várkonyi Andreának sikerült a csodát átélni

© Fotó: Fórika Attila

Mint emlékezetes, nyolc évvel ezelőtt Várkonyi Andrea is csodaként élte meg, hogy Bochkor Gábortól gyermeke fogant, mert korábban azt mondták neki, hogy előző férjének és neki soha nem lehet gyereke. Sokan vallják azt, hogy a meddő párok tagjai, egy másik társsal könnyebben válhatnak anyává vagy apává. Lehet, hogy így gondolja ezt Tatár Csilla és Gönczi Gábor is, és annyira szeretik egymást, hogy képesek életük legfájdalmasabb döntését is meghozni.

Kapcsolódó jegyzetünk itt olvasható.