Celeb

A rendőrség hivatalból is megindíthatja a nyomozást Curtis ellen

G. Sz., F. Zs.

Létrehozva: 2018.08.24.

Majka nyilvánosan rúgta ki Curtist. Az őszinteségével valószínűleg segíteni akart, de könnyen lehet, hogy komoly bajba keverte zenésztársát. Hiszen a magyar törvények a drogfogyasztást sem tűrik.

Brutális őszinteséggel beszélt Majoros Majka Péter szerda este a SZIN színpadán arról, hogy befejezi a közös munkát Curtissel. A munkakapcsolaton kívül a nyolcéves barátságát is lezárja. „Sajnos az elmúlt öt évben bejött a képbe egy harmadik barát, aki nélkül úgy látszik, hogy az én barátom nem tud meglenni. És az van, hogy sajnos sokadik alkalommal nem tudja elvállalni azt a munkát, amit a jóisten neki adott. Ez a harmadik barát pedig nem más, mint a k..szott mocskos g..i kábítószer. Sajnos, az elmúlt öt évben annyi mindent megpróbáltunk megtenni, annak érdekében, hogy ez a formáció megmaradjon, de nem sikerült. (...) Sajnos el kellett, hogy köszönjünk Curtistől. (...)” – kiabálta Szegeden a mikrofonba.

Majka a koncert után egy hosszú Facebook-posztban is beszámolt a történtekről: „(...) Széki Attilával együtt elértünk a csúcsra , és most el kell engedjem a kezét, mert nem tudom tovább fedezni az életét, ami a drogról és a hazugságokról szól (...)”

Majoros szavai – azon felül, hogy vagy segítenek leszokni Curtisnek a tudatmódosítókról, ha szed ilyet  – komoly vádak, melyek mellett a rendőrség sem mehet el. Európában az egyik legszigorúbb drogtörvény a magyar. Zéro tolerancia van a birtoklásra, a fogyasztásra, és a terjesztésre is.

Dr. Nagy József ügyvéd szerint Majka szavai lavinát indít­hatnak el: – A hatóságon múlik, hogy a rendelkezésre álló információ elég ahhoz, hogy nyomozást indítsanak az ügyben. Mivel minden eset más, képtelenség a részletek ismerete nélkül bármilyen szakvéleményt mondani a témában, annyi bizonyos, hogy a hazai drogtörvények akár a fogyasztást is  – bizonyos körülmények között – letöltendő börtönnel büntethetik.

A Bors az ominózus bejegyzéssel kapcsolatban megkereste az Országos Rendőr-főkapitányságot, arról érdeklődtünk: várható-e, hogy büntetőeljárás indul a drogvád miatt. Az ORFK kommunikációs osztálya a konkrét esetet nem kommentálhatja, ugyanakkor leszögezték: „a rendőrség a hivatali hatáskörében, valamint a nyomozó hatóság tagjának a hivatali minőségében tudomására jutó jogsértések esetén minden esetben megteszi a szükséges intézkedéseket, adott esetben szabálysértési, vagy büntetőeljárást kezdeményez.

Kerestük az ügyben Curtist is, de a zenész elzárkózott a nyilatkozattétel elől, helyette ő is a Facebook-oldalán reagált. „A hír igaz! Ez egy hosszú út vége, de egy új kezdete! Mostantól külön járunk fellépni és ne aggódjatok, jönnek az új dalok ugyan úgy. Lehet itt a másikra köpködni, de mindenkinek megvan a keresztje és mindenkinek megvan a maga drogja! De én megmaradok úriember... Szép nyolc év volt! ”

Megpróbáltunk kapcsolatba lépni Majkával is, akihez rengeteg kérdést intéztünk volna. Többek között arra keressük a választ, hogy pontosan mit tett Curtis, mi volt az utolsó csepp a pohárban? Megtartják-e az előre beharangozott bulikat? És tervezi-e Majka, hogy a barátja helyére egy új zenészt léptessen? A válaszokra azonban még várni kell, Majoros nem reagált a megkereséseinkre.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162495_auto_resized.jpg
origo.hu

Hazakerülhet Suhajda Szilárd holtteste a Mount Everestről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27451_resized.jpg?avcount=1714091415
origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163655_auto_resized.jpg
life.hu

Vajon elegendő a pénz a jó szülő-gyerek kapcsolathoz? - Így szúrta el Tom Cruise a gyereknevelést

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163656_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Benyújtotta lemondását Ukrajna mezőgazdasági minisztere

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157932_auto_resized.png
metropol.hu

Így változtak a Házasság első látásra szereplői

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163339_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Összeomlott a muszlim vezetésű skót kormány

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27444_resized.jpg?avcount=1714091415
origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163737_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Nem áll nekem túl jól a full HD” – Így Látta magát a Házasság első látásra sztárja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161300_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Teljes siker, buknak a 18 éves magyar úszónőre a tengerentúlon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162188_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja