A prostiper vádiratában szerepel Miss Hungary

Meglepő információ birtokába jutott a Bors. A szombaton este Miss Hungarynek választott Kovács Kinga neve is szerepel az úgynevezett prostiper vádiratában.
Meglepő információ birtokába jutott a Bors. A szombaton este Miss Hungarynek választott Kovács Kinga neve is szerepel az úgynevezett prostiper vádiratában.

Szombaton este több százan gratuláltak neki, virágot kapott, bókokat és nem mellékesen a legszebbnek járó koronát. Kovács Kinga boldogan fotózkodott a trónon ülve, még mamáját és nagymamáját is maga mellé állította.

Hétfőre azonban kiderült, a nyilvánosságnak, a sikernek és a közszereplésnek is vannak árnyoldalai. A Bors birtokába jutott adatok szerint ugyanis Kinga neve is szerepel a Répás Lajos ellen folytatott bírósági ügy vádiratában.

Az első tárgyalási napon az ügyész Kovács Kingát is felsorolta azok között a lányok között, akiket a vád szerint Répás közvetített külföldi férfiakhoz. Úgy tudjuk, Kinga neve két esetben került bele a vádiratba, az egyiknél egy franciaországi út szerepel...

Mint ahogy arról korábban már írtunk, Répás Lajos telefonját a nyomozati szakaszban lehallgatták, sőt a számítógépét is tüzetesen átvizsgálták a nyomozók. Répás a bíróságon mindvégig hangoztatta, hogy ő nem futtató, és cége tízezres adatbázisából mindösszesen kétszáz lány kérte tőle, hogy mutassa be őket gazdag és befolyásos barátainak. Mindezért ő nem, csak az ügynöksége kapott százalékokat a találkozókért.

A Bors természetesen megkereste az ügy kapcsán Kovács Kingát, aki először habozott, majd meglepődve csak annyit mondott, hogy nem szeretne nyilatkozni az ügyben: – Nem hiszem, hogy az újságra tartozik, hogy ezeket kiteregessük – így a szépségkirálynő, aki később csupán annyit mondott: semmilyen információt nem szeretne megerősíteni, majd rövid időn belül bontotta is a vonalat.

Nagy kérdés, hogy ezek után megfosztják-e a koronájától a szépséget, hiszen korábban egy kósza aktkép is elég volt ahhoz, hogy visszakérjék a királynő koronáját...