A depressziót is vállalná az újabb babáért Mádai Vivien

Mádai Vivien első gyermeke érkezése után eldöntötte: nem szül többé. Most mégis azt várja, hogy újra teherbe essen.
Mádai Vivien első gyermeke érkezése után eldöntötte: nem szül többé. Most mégis azt várja, hogy újra teherbe essen.

A műsorvezető nem csinált titkot abból, hogy tündérmesének gondolta a gyermekvállalás előtt a várandósságot, a szülést, a babázást, ezért fia, Zénó érkezése után úgy érezte, a valóság más, mint amit addig gondolt.

Ez annyira megviselte, hogy szülés utáni depresszióba zuhant, és szakember segített neki kimászni belőle. Vivien akkor megfogadta, nem lesz több gyermeke. Mostanra azonban meggondolta magát.

– Nem vagyok még terhes – mondta nevetve a Borsnak.

© Fotó: Facebook

A fiatal anyuka legfőbb vágya azonban, hogy Zénónak kistestvére legyen. Pedig korábban így vélekedett:

– Határozott voltam, indulatos, de leginkább végtelenül kiábrándult. A téma, a gyerekvállalás nem volt sokáig porondon, hisz olyan egyetértés volt közöttünk a férjemmel ezzel kapcsolatban, mint eddig semmiben. Kár tagadni, hogy sokkot kaptunk mindketten, és ezt az emléket az első hónapok gördülékeny gyermeknevelése sem szépítette – vallotta be Vivien, aki tizenkilenc órát vajúdott Zénóval, és a környezete szerint ez is közrejátszott abban, hogy a pici megérkezése után depresszióba zuhant.

– Mindig nagy családot szerettünk volna, sosem volt kérdés. Egy rossz él­mény mégis teljesen más irányba sodort minket. De minden változik, az emlékek halványulnak, a döntéseket pedig felülbíráljuk. Tény, mindig vannak kifogások, okok, rossz élmények, indokok, hogy miért ne. De mindig van feledhetetlen babaillat, csilingelő babakacaj, és apró húsos kezek emléke, amiknél nincs puhább a világon – árulta el Vivien, aki saját blogjában élete minden fontos eseményéről beszámol.