A Dal: Tóth Andi lemásolja szerelmét

Összeszedte magát az élő adásban elájult tini.
Összeszedte magát az élő adásban elájult tini.

Alig pár napja számolt be a Bors az X-Faktorból megismert énekesnő, Tóth Andi rosszullétéről A Dal című műsorban, amelyben Berkes Olivérrel közös duettjük után ájultan esett össze a színpadon. A 17 éves lány azonban megrázta magát, és már újult lendülettel készül a középdöntőre.

– Köszönöm szépen mindenkinek az aggódást, jól vagyok, és minden erőmmel a jövő hét szombati megmérettetésre koncentrálok – fogalmazott Andi.

A tinilány csak a legutóbbi fellépése után döbbent rá, hogy szinte ugyanazt élte át a műsorban, mint egykor párja, Földesi Peti. Mintha azonos forgatókönyv szerint zajlottak volna az események.

– Hihetetlenül hangzik, de tavaly, amikor Peti indult a Spoon zenekarral, az elődöntőben, a harmadik adásban szerepeltek ők is, ráadásul a zsűri pontjai alapján kiestek volna. A közönség azonban szavazataival – akárcsak engem – őket is bejuttatta a középdöntőbe. Mind­ketten rendkívül hálásak vagyunk, hiszen, ha a zsűrin múlik, akkor már az első rostán ki­eshettünk volna – mondott kö­szönetet Andi, aki a műsor folyamán szinte mindig megfogadta barátja szakmai tanácsait.

A fiatalok még 2014 őszén találkoztak, az X-Faktor legutóbbi szériájában találtak egymásra, Peti azóta már el is jegyezte kedvesét.

– Peti pontosan tudja, mit élek át, és mindenben támogat. Óriási erőt ad nekem – mosolyodott el Andi.