Celeb

A Dal: Munka nélkül maradt Tatár Csilla

uv

Létrehozva: 2017.12.07.

<p>Műsor nélkül kezdi az új évet Tatár Csilla, a tévést ugyanis kollégájával, Harsányi Leventével együtt leváltották A Dal 2018-as évadában. A Bors úgy tudja, az MTVA jelenleg semmilyen más produkcióra nem szerződtette még a csinos műsorvezetőt. </p>

Mindenkit meglepett a hír, hogy új zsűritagokkal és új műsorvezetőkkel indul A Dal 2018. A közmédia hetedik dalválasztó show-jában ugyanis Zséda és Pierrot helyett Schell Judit és Mező Misi ül a zsűriszékbe, Tatár Csilla és Harsányi Levi szerepét pedig Rátonyi Kriszta és Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie veszi át, ami azt jelenti, hogy Tatár Csilla egyelőre műsor nélkül marad, míg Harsányi Levente a Szeretlek, Ma­gyarország! és a Talpra magyar műsorvezetője. A Bors utánakérdezett, mi állhat a váratlan csere hátterében, hiszen a Tatár-Harsányi páros neve már-már összeforrt A Dallal. 

– Minden sikeres műsor megújul időnként és ez nem csak a díszletet, hanem a műsorvezetőket is érinti. Nincs mögötte semmi más – válaszolta a Borsnak az MTVA sajtóosztálya, akitől arra a kérdésünkre, milyen másik műsor élén láthatjuk legközelebb a leváltott tévéseket, nem kívánt nyilatkozni. A munka nélkül maradt Tatár Csillát is elérte a Bors, aki diplomatikus választ adott a közmédia döntésére.

– Ez az élet rendje, szerintem jót fog tenni a műsornak egy kis frissítés. Örülök Krisztáéknak és remélem, hogy majd a nézők is szeretni fogják őket – mondta Csilla, aki bízik benne, hogy a közmédia a továbbiakban is foglalkoztatja majd. Vannak tervek, de ezek még megbeszélés alatt állnak, így biztosat még nem tudok mondani, de egyáltalán nem vagyok elkeseredve – tette hozzá a csinos tévés, akiről még szárnyra sem kapott a hír, hogy új műsort kapna, így ő egyelőre csak a saját gyártású online adásával, a Tatár 34-gyel jelentkezik. Ellenben Harsányi Leventével, akinek aktuális műsorai mellett már a januárban újrainduló Honfoglalóban is felmerült a neve. De az MTVA még nem nyilatkozott a tévés vetélkedőről, így korántsem biztos, hogy valóban Harsányi vezeti majd. 

350 dalból 30 került be a műsorba

Sok zeneszerző és előadó várta új dalával a szeptember elsejét, hogy nevezhessenek a versenyre, amin idén több mint 350 dal érkezett, köztük olyan ismert és közkedvelt előadókkal, mint Király Viktor, Tolvai Reni vagy Kökény Attila, és olyan tehetségkutatós arcokkal, mint Gulyás Roland vagy Vavra Bence. 

– Szeretem a dalversenyt, és szeretném megmutatni minél több oldalamat. Nem feltétlen a győzelem a célom – mondta Király Viktor. Tolvai Reni készen kapta a versenydalát. – Az első taktus után éreztem, hogy ez a dal az enyém – tett hozzá. Vavra Bence pedig szétválva csapatától, a ByTheWaytől, egyénileg indult. – A nagymamám ihlette a dalt, aminek komoly mondandója van, igazán a szívemből szólnak a gondolatok benne – mondta Bence. Gulyás Roland pedig szeretné, ha minél többen megismernék őt az X-Faktor után, így nagyon örült, hogy ByAlex írt neki egy dalt. – Nagyon jóban lettünk Alexszel, tisztelem a munkásságát és megtisztelő, hogy felvetette a lehetőséget, és írt nekem egy dalt – mondta a jóképű tehetség.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089161_auto_resized.png
origo.hu

Szakíthatott az ismert magyar sztárpár

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26464_resized.jpg?avcount=1711714214
origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088312_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17085484_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Újabb megdöbbentő poszttal jelentkezett Varga Judit Magyar Péterről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088721_auto_resized.jpg
ripost.hu

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17085773_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Puzsért is felhívta Bohár Magyar Péter ügyében (Videó)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26465_resized.jpg?avcount=1711714214
origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711714214
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17076634_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Emlékszel még ezekre az ikonikus magyar színészekre? Teszteld velünk!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088538_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/Z8rwq_CfbNiXhHhu0NaJpJktX4FR1EXyD8kgiv7cvas/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk5OTk0OTAyMjMxYzQ1OTFhYTA2MGE3NTBjNDRmZTAx.jpg
Vallomás

Makranczi Zalán kitálalt a Szinetár Dórával való házasságáról

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/LCJKiSzTBvHuApXX4j_M64L3eEWQnW87jW3jwK-M6ks/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzNiM2FlZWI5MGJlMDRjMTBhNWM5ODBkZTZhZTEyMWQ2.jpg
Bejelentés

Nagy bejelentést tett a TV2 a legnépszerűbb műsoráról