A csalfa híresség nevét követelik Hada Renátától

Mindenki azt találgatja, ki lehet az a sztár, aki több mint egy évtizeden keresztül volt Hada Renáta szeretője. Az írónőt a televíziók, rádiók, újságok faggatják, ám ő egyelőre hallgat.
Mindenki azt találgatja, ki lehet az a sztár, aki több mint egy évtizeden keresztül volt Hada Renáta szeretője. Az írónőt a televíziók, rádiók, újságok faggatják, ám ő egyelőre hallgat.

Hatalmas port kavart a Bors tegnapi cikke, amelyben Hada Renáta elárulta, tizenkét évig titkos viszonyt folytatott Magyarország egyik leghíresebb sztárjával, akinek ráadásul már kapcsolatuk ideje alatt is volt partnere, sőt a románc vége felé kisgyermeke is született. Az írónőnek az írás megjelenése óta egy pillanatnyi nyugta sincs, folyamatosan csörög a telefonja.

– Tulajdonképpen egy versennyé nőtte ki magát, hogy kiderüljön, kiről lehet szó. Rengeteg tippet hallok Hajós Andrástól Fásy Ádámon, Puzsér Róberten és Stohl Andráson keresztül Till Attiláig. Nagyon jókat nevetek a névsoron, mert nincs közöttük az, akiről valójában szó van – mondta jókedvűen lapunknak a csinos újságírónő.

De nem csak civilek találgatnak, a média is megmozdult. Mindenki azon munkálkodik, hogy megtudja a nevet, ami ha kiderül, igazi bombaként robbanhat a magyar bulvárpiacon.

– Szinte minden csatornától megkerestek már, különböző ajánlatokat kaptam, hogy beszéljek. Mindenki azt szeretné, ha náluk hangozna el a név. Az írott és az elektronikus média összes tagja keres – magyarázta a szép szőke modell, aki azonban lakatot tett a szájára. – Nem, nem mondom el, ki az, aki olyan sokáig a szerelmem volt. Egyelőre legalábbis – tette hozzá mosolyogva Renáta.

Maga az érintett, a sztár, aki a párját egy évtizedig csalta, egyelőre nem hívta a cikk megjelenése óta a lányt. Az írónő úgy véli, nem véletlen a nagy csönd.

– Az illető mélyen hallgat, de pont erre számítottam, ez a viselkedés a legjellemzőbb rá nézve. Könnyen lehet, hogy attól tart, egyszer még jobban kinyitom a számat – mondta sejtelmesen a harmincöt esztendős szépség.