A Bors megtudta: meghalt Bajor Imre

A kora reggeli órákban végleg lehunyta a szemét a Kicsihuszár. Bajor Imre kórházban halt meg, 57 éves volt.
A kora reggeli órákban végleg lehunyta a szemét a Kicsihuszár. Bajor Imre kórházban halt meg, 57 éves volt.

Bár emberfeletti küzdelmet folytatott a rákkal, végül elvesztette a csatát: Bajor Imre szerdán reggel meghalt.

A Bors két forrásból is megerősített információi szerint a színész-humoristának, aki hónapok óta agydaganatban szenvedett, már kedden rettenetes fájdalmai voltak, ezért is került újra kórházba, ahol - bár az orvosok mindent megtettek érte - örökre lehunyta a szemét.

Imre halála sokkolta a családját, a barátait és a kollégáit is, hiszen a hírek még az elmúlt órákban is arról szóltak, hogy jobban van. A színész mindent megtett a gyógyulása érdekében, a hagyományos orvoslás mellett alternatív gyógymódokat is kipróbált.

Külön szomorú, hogy a mai napon több internetes portálon is azt lehetett olvasni, hogy Bajor a gyógyulás útjára lépett és jobban van, csak nyugalomra van szüksége - ezt a család ügyvédje, dr. Hegedűs László mondta a Blikk érdeklődésére.

Bajor Imre 19 évesen kezdte színészi pályáját, és számos színházi, televíziós és filmszerepben szórakoztatta a közönséget, de rengeteget szerepelt a Rádiókabaréban is. Országos népszerűséget a Szomszédok című sorozatban szerzett feledhetetlen fodrászként, Oli úrként, és oszlopos tagja volt a Heti Hetesnek, ahová visszavárták.

Bajor Imrének két gyermeke van Hámori Eszter színésznőtől, Lili és Marcell.

Egy két évtizeddel ezelőtti felvétellel emlékezünk rá az MTV2 szilveszteri műsorából: