A Barátok közt sztárjával jár Vastag Csaba

Színházi előadás után ment kedveséért az énekes, a szerelmesek kézen fog­va, összebújva távoztak. Fruzsina elismerte, hogy együtt vannak.
Színházi előadás után ment kedveséért az énekes, a szerelmesek kézen fog­va, összebújva távoztak. Fruzsina elismerte, hogy együtt vannak.

Bebizonyosodott végre, hogy alig egy éve nem véletlenül kelt szárnyra a pletyka: Görgényi Fruzsina és Vastag Csaba egy pár! Szerdán este egy zuglói művelődési házban mutatták be az Abigélt, a darabban Torma Piroskát alakította Fruzsina. A Barátok közt Vein­traub Gigije brillírozott a Matula Leánynevelő Intézet növendékeként, alakítását vastapssal jutalmazta meg a közönség. De nem csak ők!

Miután legördült a függöny és a zsúfolásig megtelt nézőtér kiürült, egyszer csak Vastag Csaba tűnt fel a művelődési központban. Befelé sietett, a színészöltözők felé vette az irányt. Néhány perccel később Görgényi Fruzsina kezét fogva bukkant fel. Mindketten széles mosollyal az arcukon, sietve távoztak, Fruzsi arcán még a színpadi sminkkel, de már civil ruhában sietett párja mellett a kijárat felé. Arcáról sugárzott a boldogság. Mindez a pillanat törtrésze alatt játszódott le, megszólítani őket már nem volt időnk. Fruzsi azonban másnap elismerte a Borsnak, nem véletlenül láttuk őket kéz a kézben, összebújva.

– Igen, együtt va­gyunk, Csaba eljött értem az előadás után – mondta a Borsnak a színésznő, aki azonban bővebben nem akart beszélni a kapcsolatukról.

Fruzsi és Csaba a Grease című előadásban ismerte meg egymást, ahol szerelmespárt játszottak © Kricskovics Antal

Az X-Faktor nyertese tíz év után tavaly februárban szakított akkori párjával, Katával, ezután mondott igent a Bánfalvy Stúdió megkeresésére a Grease főszerepére. Sandy bőrébe Görgényi Fruzsi bújt, a többi pedig már történelem.

Csabát tegnap hiába kerestük telefonon. Az énekes szinte soha nem nyilatkozik a magánéletéről, anno Szily Nórának meg is magyarázta, hogy miért.

– Bizonyos fórumokon az adott emberek párjai támadási felületek lettek. Nem a barátnőm által akarok valamit képviselni – mondta akkor.