Celeb

8 milliót követel törött bordáiért Zalatnay

P. J.

Létrehozva: 2017.04.20.

Hat bordáját törte Zalatnay Sarolta az ősszel, amikor elesett egy áruház lépcsőjén. Ma is megszenvedi a balesetet, de az áruház nem fizet. Jön a per!

Szörnyű napokat élhetett át Zalatnay Sarolta tavaly, ugyanis hatalmasat zuhant az érdi Stop Shop lépcsőjén – erről hírt is adott a Bors november 3-án. Hat bordája is eltörött, így persze rengeteg fellépési lehetőségtől esett el az énekesnő. Ezért követel most több millió forintot a bevásárlóközponttól.

– Az elején peren kívül szerettünk volna megállapodni az áruházzal. Tavaly december óta leveleztünk a bevásárlóközpont jogi képviselőjével, de csak most kaptam meg a tényleges vá­laszt tőlük: nem akarnak megegyezni, mert úgy érzik, hogy nem hibásak az ügyfelem balesetében – kezdte Cini jogi képviselője, dr. Lichy József.

S hogy hogyan is történt pontosan a baleset?

Őrült esetek

Nem tudni, Cini valóban megkapta-e volna a pénzét, ha Amerikában éri baleset, de tény, a tengerentúlon abszurd esetekben is nyertek már az emberek.

– Egy nyugat-virginiai hölgy kétmillió dollárt nyert, mert megsérült a háta egy savanyúságosüveg kinyitása közben.

– Magára öntött egy pohár forró kávét a McDonald’s-ban Stella Liebeck, ezért 2,9 millió dollár ütötte a markát miután megnyerte a pert.

– Egy New York-i pár összesen 1,5 millió dollárt követelt egy kávéháztól, mert a férfi nemi szervét becsípte a vécéülőke, miközben papírért nyúlt.

– Egy lépcsőn lévő ragacsba lépett Zalatnay Sarolta, amibe aztán beleragadt a lába, megakadt, és hatalmasat zuhant. Az, hogy ki öntötte ki oda az anyagot, nem tudni, de az üzlet feladata lett volna azt eltüntetni. Tíz napon keresztül volt kórházban az énekesnő, s hosszú ideig otthon kellett feküdnie. Ekkor több fellépésétől is elesett, s borzasztó fájdalmai voltak. Ha jól tudom, még az embólia veszélye is kialakult Cininél… A kórház egyébként a nyolc napon túl gyógyuló sérülés ellenére nem tett feljelentést, de ezek után bízom benne, hogy az egészségügyi intézmény is megteszi a szükséges lépéseket. Mi az elején négymillió forintot követeltünk a Stop Shoptól, de mivel most már perre visszük az ügyet, a dupláját fogjuk kérni – árulta el az ügyvéd.

Zalatnay Sarolta további részleteket árult el a peres ügyéről.

– Biztos vagyok benne, hogy ha ez Amerikában történik, akkor örülne a cég, hogy peren kívül megegyezhet a sértettel. Hosszú időre munkaképtelenné váltam, maradandó károsodást is szenvedtem. A mai napig hetente kétszer járok orvoshoz, mert a baleset óta hamar elfáradok és nehezen kapok levegőt. Ráadásul rengeteg pénztől elestem. Ott vannak a fellépéseim, de olyan tervem is volt, hogy a jubileumi koncertjeimre egy 24 dalból álló lemezt adok ki. Dalonként minimum százezer forint lett volna ebből a jutalékom, de erről is le kellett mondanom – kesergett Cini, akinek az anyagi káráról a zenei kiadója is beszámolt.

– Két fajta kár is létrejött a baleset következtében. Egyfelől a művésznőnek rengeteg fellépését le kellett mondani, amikor a törött bordáival feküdt, és ilyenkor a rendezvényeken a lemezeit sem tudjuk árusítani. A másik pedig az, hogy amikor egy előadót baleset ér, az hamar elterjed zenészberkekben, és amit egy-két hónap múlva megrendeltek volna, azt is lemondták, mert féltek, hogy Cini nem tudja vállalni a munkát. Több milliós kár érte így a kiadót is, hiszen közel harminc koncertet mondtak le emiatt – árulta el Szűcs Balázs, a Trimedio Csoport tulajdonosa.

Szerettük volna megszólaltatni a korrektség jegyében a másik felet is, a Stop Shop illetékese azonban nem szeretett volna hozzáfűzni semmit a fejleményekhez.

Beteg a kutyája

Cini könnyek között nyilatkozott lapunknak az újabb peres ügyéről, ugyanis nyolc­éves, örökbefogadott kutyáját pont akkor kellett kórházba szállítani, amikor felhívtuk. – A gazdagréti állatklinikán van a kutyusom. Nem tudják, mi lehet vele, egyszer csak összeomlott a keringése. Negyedik napja nem evett, ma hajnalban pedig már úgy megijedtem, amikor láttam, hogy nem tud lábra állni, hogy egyből vittük a kórházba. Valószínűleg az ivartalanítási műtét után maradt valami, ami nem oda való. Be van sűrűsödve a vére, megduzzadt az epehólyagja, a mirigyrendszerével sincs minden rendben. Nem tudom, mi lesz vele, nagyon aggódom érte – mondta az énekesnő.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089155_auto_resized.png
origo.hu

Itt van Oroszország váratlan katonai lépése

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084794_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089846_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17083736_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Így omlik össze a hatalmas híd, miután nekimegy egy nagy hajó + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17083461_auto_resized.png
metropol.hu

„Gáborékat hagyd békén! Neki is jár a boldogság” – Tóth Gabi válaszolt a provokálónak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091396_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Pintér Attila elmondta véleményét a magyar válogatott Eb-esélyeiről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088538_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086012_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Muskátli kiültetése a tél után: ha így csinálod, nyáron ontani fogja a virágokat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090709_auto_resized.jpg
borsonline.hu

4 csillagjegy, akinek nagy felismeréseket hoz az élet még a napfogyatkozás előtt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711702820
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084687_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdöbbentő, babahírt közölt máris a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17076634_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Emlékszel még ezekre az ikonikus magyar színészekre? Teszteld velünk!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/5B4yKCVhgEuLxSc3tPm_mj3dRxekpu-gGA6ZbniqTWk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzhlMmYzYWQ4NjNjMDRiNGViYmU5OTViOTRjZjI3NTYy.jpg
Vonzalom

Megcsalásnak számít? Ezt tette felesége háta mögött a TV2-es egy másik nővel