24 kilót szedett fel egyetlen hónap alatt Emilio

Olyan trakta volt Bangó Margit konyhájában, hogy éjjel 11-kor is kukoricás töltött káposztát habzsolt.
Olyan trakta volt Bangó Margit konyhájában, hogy éjjel 11-kor is kukoricás töltött káposztát habzsolt.

Emiliónak meggyőződése, hogy a szerelem hizlal. Az énekes ezt saját bőrén is megtapasztalta, hiszen volt, amikor 158 kilót mutatott a mérleg, miután benősült Bangó Margit családjába, vagyis elvette az énekesnő legidősebb unokáját, Tinát.

– Nagyon tudok, és szeretek is főzni – mesélte a Borsnak Emilio. – Emellett édesszájú vagyok sajnos, imádom az édességet. És a feleségemet is, aki egyébként a Gellértben végzett cukrászmesterként. Fiatal házasként a hálószoba mellett sok időt töltöttünk a konyhában is. Hirtelen rengeteget felszedtem, amikor bekerültem a Bangó családba. Naponta majdnem egy kilót híztam, pontosabban 24 kilót szedtem magamra egyetlen hónap alatt. Anyósom kukoricás töltött káposztájának azzal a tűzforró finom bodaggal képtelenség ellenállni, olyan is előfordult, hogy éjjel tizenegykor ültem az asztalhoz falatozni belőle – mesélte Emilio, aki ma már jóval megfontoltabban és mértékletesebben él. 2008-ban gyomorgyűrűt kapott, de emellett rendszeresen bokszedzéssel harcol a háj ellen.

2005-ben, a Romatickal készült képen (balra) még slankabb volt, mint manapság (jobb oldali kép) © Bors

– Pár éve azt vettem észre, hogy nekem a gyűrű önmagában kevés, szükségem van a mozgásra is. Visszamentem hát bokszolni. Roppant hálás is vagyok az ország legjobb ökölvívó­edzőjének, Veres Lászlónak azért a türelemért, amivel hozzám áll. Büszkén mondom, hogy ma már eljutottam arra a szintre, hogy ha végeztem az izzasztó gyakorlatokkal, és utána ránézek mondjuk két Túró Rudira, akkor van olyan erős önuralmam, hogy meg tudom állni, hogy nem eszem meg egyiket sem, mert akkor oda az edzéstervem – mesélte az énekes. hozzátéve azt is, hogy ez nem is olyan egyszerű feladat.

Bangó Margittal, Tinával és kislányukkal igazi családot alkotnak © Bors

– Nehezen indultak be a dolgok, de úgy érzem, e téren egyre sikeresebb vagyok. Ínyenc ember vagyok, egyik kedvenc ételem a körömpörkölt, a csülköt imádom. Bizony oda egy hetem, ha megeszek egy jó tányér csülkös-körmös pörköltet nokedlival. De az a jó, ha az ember minden­nap megküzd önmagával. Mert az a legnehezebb dolog az életben, hogy magadat legyőzd – fogalmazta meg ars poeticáját Emilio.

Az énekes nem tudott ellenállni párja nagymamája kiváló ételeinek © Bors

Bodag (cigánykenyér) Bangó Margit módra

Hozzávalók: 1 kg rétesliszt,1 evőkanál szódabikarbóna, 1 csapott evőkanál só, 1 evőkanál étolajl víz

Elkészítése: A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Egy keverőtálban összekeverjük a lisztet a sóval és a szódabikarbónával, majd annyi langyos vizet adunk hozzá, hogy lágy, nokedlisűrűségű tésztát kapjunk. A masszát közepes méretű olajozott, liszttel beszórt tepsibe öntjük, és vizes kézzel elegyengetjük, majd kb. harminc perc alatt pirosra sütjük.