Cicaharc

„Ezzel átléptetek egy határt!” – megfagyott a levegő a forgatáson, durván egymásnak estek a TV2 sztárjai

Mona

Létrehozva: 2024.05.19.

Balhé balhé hátán. A Next Top Model Hungary rangidős modelljénél veri ki a biztosítékot Czibolya Niki viselkedése.

Bár a lányok szépen fogyatkoznak a Next Top Model Hungary versenyéből, a feszültségek, a nézeteltérések, a viták egy csak szaporodnak. A vasárnapi adás is újabb izgalmakat tartogat a nézők számára.

Next Top Model Hungary
A Next Top Model Hungary rangidős versenyzője, Papp Gabi sokadjára ad hangot a nemtetszésének (Fotó: TV2)

A Next Top Model Hungary lányai újra egymásnak estek

A villába visszaérkezve körbeülték a lányok a kanapét, és arról kezdtek el beszélgetni, ki hogyan érezte magát a nem mindennapi fotózáson. Abban mindnyájan egyetértettek, hogy nagyon komoly kihívások elé állította őket az új feladat, de ahogyan az oly gyakran már előfordult, Papp Gabi ragadta meg ezúttal is a szót, és hangot adott nemtetszésének.

– A tegnapi komolyabb volt lányok, legalábbis szerintem. Idáig sok mindent magamban tartottam, de a tegnapi nap nekem mélyen nagyon megérintő volt és sok – utalt arra a rangidős modell, amikor Ausztriából visszafelé tartva megálltak egy helyen, és a lányok az autóból kiszállva egy parkolóban spontán bulit csaptak. Szemmel láthatóan nagyon jól érezték magukat, ebben pedig nyilván szerepet játszott az is, hogy elfogyasztottak egy kis alkoholt.

Gabi a legidősebb versenyző, és az egyetlen anyuka, aki számára az a viselkedés, amit versenyzőtársai csináltak, minősíthetetlen. Többször is hangsúlyozta, mivel ő anyuka, ráadásul egyetlen a csapatban, akinek van gyermeke, szeretne jó példát mutatni, ez a stílus pedig ebbe végképp sem fér bele.

Úgy gondolom, hogy egy a top hétnek ez a fajta viselkedés már nem fér bele. 

– Az, hogy kiengedjük a fáradt gőzt, és bulikázunk, az tök oké, de kell, hogy legyen egy bizonyos határ, amit profi modellként nem léphet át az ember. Lányok, Niki és Hawa szerintem ti bőven túlléptétek tegnap is – mondta a többiek szemébe a rangidős modell.

Next Top Model Hungary
Niki úgy érzi, egyedül maradt a bent lévő lányok között (Fotó: TV2)

Egyre feszültebb a hangulat a versenyzők között

Hawa szerint nem volt szép Gabitól, hogy problémájának mindenki előtt adott hangot. Pláne azért, mert ő egy ilyen nézetkülönbséget csak négyszemközt intézett volna el. Nikinek szintén nem tetszett Gabi véleménye.

Kiengedtük a gőzt, zavart? – fordult a többiekhez Niki, ám azt nem várta, hogy lesz, aki Gabival ért egyet. Bár próbálták elkerülni a konfliktust a hazaúton, végül mégis kibontakozott egy éles ellentét közöttük.

Niki, te mindig arról beszélsz, mennyire komolyan veszed. 

Tegnap azt láttam, ezt a komolyságot elvesztetted. 

Pont tőled kaptam meg, mennyire nem profizmus az, hogy nem vetkőzök le, szerintem az sem profizmus, hogy valaki ennyire elengedi magát – vágott vissza Gabi.

Érzem a súlyát, hogy mennyire elveszítettem azokat a lányokat, akik fontosak voltak nekem és kiálltak volna mellettem. Most érzem igazán, hogy talán tényleg egyedül vagyok? – tette fel a kérdést csalódottan a kamerák előtt Niki.

De hogy hova torkollik a beszélgetés és a lányok között kialakult újabb ellentét, a vasárnap esti adásból kiderül.


 

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek