Felháborodás

„Annyira vagy hiteles, mint senki más” – Páros lábbal álltak bele Mazsiba a botoxoltatása miatt

N.V.N.

Létrehozva: 2024.05.18.

Óriási port kavart Berki Krisztián özvegyének a bejelentése: 32 évesen botoxoltatott. Berki Mazsit nem kímélte a kommentszekció, kőkeményen zúdították rá a negatív véleményeket.

Berki Mazsi csütörtökön osztotta meg Instagram-oldalán azt a posztot, melyben őszintén beszélt a nemrég történt szépészeti beavatkozásáról. A csinos sztáranyuka ugyanis 32 évesen esett át az első botox kezelésén. Lapunknak mesélt elsőként döntésének okáról. Azon túl, hogy pontosan tisztában van vele mindenki, manapság még mindig nagyon megosztó téma – legalábbis hazánkban – a botox. Mazsi követői leginkább azon lepődtek meg, hogy a sztáranyuka ilyen fiatalon szükségesnek tartotta a „beavatkozást”.

Berki Mazsi
Berki Mazsi rajongói ledöbbentek a bejelentésén (Fotó: Szabolcs László)

Berki Mazsi követői szerint a sztáranyuka teljesen elvesztette önmagát

A videó, amelyben a kezelést is megmutatta, még nagyobb döbbenetet váltott ki többekből, ugyanis nem lehet nem észrevenni, hogy minden egyes tűszúrás nagyon fájdalmas lehetett, legalábbis az arca erről árulkodott.

Az internet népe kíméletlenül támadt Berki Krisztián özvegyére. Mazsi eddig is igen megosztó személyiség volt, de most követőtáborának nagy része kiakadt. Sokan annak adtak hangot, és csalódásukat fejezték ki, hogy az influenszer korábban mindig a természetességet hirdette. Idővel azonban ez megváltozott. Többször volt műhaja, állítása szerint hat évvel ezelőtt pedig első szépészeti beavatkozásán is átesett, feltöltette a száját. Tavaly pedig rengeteg cikk jelent meg arról is, hogy műmelleket csináltatott magának, azonban ezt a mai napig nem vállalta föl.

Annyira vagy hiteles, mint senki más – fakadt ki valaki a videó láttán.

Nem értem hogy miért van erre szükség, főleg 32 évesen?! – kifogásolta valaki.

Én eddig szimpatizáltam veled! Azt hittem, a természetesség híve vagy. 

 – Nincs bajom a botox-al, de azzal igen, hogy 32 évesen nem biztos, hogy a fiataloknak ezt a példát kell mutatni! Nagyon korai, mert fiatal vagy! Mindenki maga dönt, de másokat ne befolyásoljunk – fejtette ki az egyik követője a véleményét.

A természetesség híve voltál, de teljesen elveszted önmagad.

Az hogy ennyire fáj, eszembe sem jutna újra és újra megcsináltatni. Kár volt ezt a videót megcsinálni! – írta egy internetező.

Berki Mazsi
A sztáranyuka több szépészeti beavatkozáson van túl (Fotó: Szabolcs László / hot magazin)

„Végre valaki vállalja”

A botox sokakat foglalkoztat, és a hölgyek jelentős része egészen biztos, hogy már elgondolkodott ezen. Ez bizonyítja azt is, hogy Mazsi tábora teljesen szétszakadt, és volt, aki kiállt mellette.

Nem értem, miért fáj az valakinek, ha egy nő normális kereteken belül elvégeztetett magán bizonyos szépészeti beavatkozásokat.

Szerintem, ez mindenkinek a magánügye, és nem kellene emiatt bántani a másikat. 

– Szép vagy Mazsi, ne foglalkozz a negatív kommentekkel – kelt egyikük a védelmére.

Végre valaki vállalja – utalt valaki azokra a hölgyekre, akik titkolják az ilyen és ehhez hasonló beavatkozásokat.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek