Vége

Itt még milyen boldogok voltak – az utolsó közös fotó, amin együtt mosolygott Tóth Gabi és Krausz Gábor

Létrehozva: 2023.08.09.

Hat év után derült égből villámcsapásként érkezett a hír: a sztárpár útjai külön válnak, Tóth Gabi és Krausz Gábor válik.

Senki sem számított rá, hogy egy augusztusi napon, a semmiből jön a hír: Tóth Gabi és Krausz Gábor hatéves kapcsolata véget ért. Az énekesnő és a sztárséf 2019 őszén kötötte össze életét, akkor még mindenki úgy hitte: ők egymásnak lettek teremtve. Még ugyanabban az évben, december elején megszületett kislányuk, Hannaróza Mária, akivel teljes lett a kis család. Sajnos azonban mára kiderült: ennyi volt, külön folytatják.

Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is  közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra

 – írta közleményében Krausz Gábor, hamarosan pedig Gabi is hasonló sorokat tett ki közösségi oldalaira.

Az utolsó közös fotók Tóth Gabiról és Krausz Gáborról

Noha Tóth Gabi jó ideje igyekezett a közösségi oldalain elsősorban a karrierjére fókuszálni, és javarészt énekesnőkét mutatkozott, azért felkerült pár kötetlenebb, családiasabb kép is, javarészt szeretett kislányukról, akinek nevelését – hangsúlyozták – továbbra is együtt képzelik el. Ugyanakkor tény, hogy kevés olyan fotót találni visszagörgetve, ahol Gábor és Gabi mosolyog együtt. Az egyik ilyen lányuk harmadik születésnapja volt, a másik pedig a következő, tavaly októberi fotó, melyen a Séfek séfe című műsor ítészeivel (köztük természetesen férjével, Gáborral) mosolyog Tóth Gabi.

Krausz Gábor Instáján pedig ezen a márciusi felvételen mosolyogtak együtt. A fotóhoz a mára más értelmet nyert "Minden változik, és mégis minden marad a régiben" szöveget írta a sztárséf.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek