Interjú

"Én anyuka is vagyok" - kemény dolgot árult el szülői képességeiről G.w.M.

LA

Létrehozva: 2023.05.02.

A rapper ritkán ad interjúkat.

G.w.M mindent elmondott a magánéletéről. Mint mondja, nem akart botrányhős lenni, mégis naponta írnak róla valamit, de már nem olvassa a híreket és a mocskolódó kommenteket sem. A rapper őszintén beszélt arról, hogy élete legcsodásabb időszakát éli felesége oldalán, a karrierjében is egyre sikeresebb és ha kell, akkor két koncert között majd átveszi a pelenkázást is Kulcsár Edinától.

Fotó: TV2

 

Életem egyik legcsodálatosabb korszakát élem. Hamarosan megszületik a kislányunk

 

- kezdte mélyinterjúját a rapper, aki mint mondja, tudatosan zárkózik el és nyilatkozik ritkán.

– Rólam köztudott, én nem nyilatkozom, nagyon ritka – mondta G.w.M, aki az esküvőről is beszélt. – Hoztuk a formánkat az esküvőnkön is, szóval röhögtünk, és nagyon jó hangulatban telt. Nyilván egy olyan nap volt, amit az ember sosem felejt el. Soha nem hittem, hogy megnősülök, de a kedves hölgy ezen változtatott.

Érkezik a baba

 

Rájöttem, hogy van egy ilyen rejtett funkcióm, képességem, és az én szuperképességem az, hogy én anyuka is vagyok. Akármilyen szürkehátú gorillának is tűnök, hogyha pelenkázni kell, én pelenkázok. Hogyha el kell ringatni a babát, én elringatom. Bármit meg tudok csinálni, megfürdetem a gyereket. Akárki akármit mond, én ezt imádom csinálni

 

- nyilatkozta a Tényeknek az édesapa.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek