VESZTESÉG

Itt a bizonyíték: A közönségből merít erőt a gyászoló Csepregi Éva - Videó

Doris

Létrehozva: 2023.04.12.

Néhány órával volt szerelme halála után már fellépett a Neoton Família sztárja.

Nehéz időszakon megy keresztül Csepregi Éva, aki hétfőn jelentette be a Facebookon, hogy elhunyt volt szerelme, Bob Heatlie, akinek élete legnagyobb ajándékát, Dávid nevű fiát is köszönheti.

- Drága Bobby, április 8-án itt hagytál bennünket. Felfoghatatlan, hogy nem vagy velünk. A szeretet, Dávid fiúnk és a sok csodálatos dalod örökre összeköt bennünket. Fájó szívvel búcsúzom. Éva - írta a közösségi-oldalon a gyászoló énekesnő.

Csepregi Éva
Csepregi Évának sok erőt ad a közönség Fotó: Végh István

 

Fellépni indult a gyászhír után

 

Bár a szerelmük elmúlt és mindketten továbbléptek, a közös gyermekük, Dávid örökre összekötötte őket. Ennek tudatában egészen emberfeletti, hogy volt kedvese április 8-i halála után egyetlen nappal, április 9-én, húsvét vasárnap Éva már fellépett. Egy vidéki gyógyfürdőben adott fantasztikus hangulatú, elsöprő energiájú koncertet, amin a Ripost egyik olvasója is ott volt.

- Minden tiszteletem Csepregi Éváé, aki a koncert idején már szinte teljesen biztosan tudta, hogy Bob Heatlie nincs többé. Bár a lelkében óriási viharok dúlhattak, ebből a külső szemlélők, a nézők semmit sem láthattak. Éva kifejezetten felszabadultnak és vidámnak tűnt és varázslatos koncertet láthattunk tőle. Eddig is az egyik kedvenc művészem volt, de most még inkább felnézek rá. Elképesztő ez a profizmus! Az is lehet, hogy a közönség ereje erőt adott neki, én ezt biztos nem tudtam volna végigcsinálni - mesélte a Ripost olvasója, Klára, aki egy felvételt is készített a szomorú fellépésről.

 

 

Különleges kapcsolat volt köztük

 

Éva és Bob kapcsolata azért sem volt mindennapi, mert a férfi épp akkor toppant be az életébe, amikor korábbi szerelme, Erdős Péter halála miatt az énekesnő teljesen a padlóra került lelkileg. Bob Heatlie volt az, aki segített neki talpra állni és új életet kezdeni. Fiuk, Dávid 1992-ben született meg, ám a boldogságuk ennek ellenére nem tartott tovább néhány évnél. A férfi Évát leginkább családanyaként képzelte el, ő viszont énekesi karrierről álmodott. Végül Éva döntött, fiával hazaköltözött Magyarországra és itthon a Neoton Famíliával elképesztő sikereket ért el.

 

Bob még ott lehetett a fia lagziján

 

Heatlie Dávid édesapja Nagy-Britanniában élt, a köztük lévő távolság ellenére nagyon jóban volt a fiával. Dávid tavalyelőtt, május 21-én kötötte hivatalosan is össze az életét szerelmével, Dórival, rá két hónapra tartották meg a lagzit szeretteik és barátaik körében. Élete egyik legfontosabb pillanatában sem kellett hiányolnia édesapját, aki Budapestre utazott, hogy fiával lehessen a nagy napon. Dávid korábban a Borsnak mesélt öröméről.

"Apukám itt volt, de sajnos a család többi része a járvány miatt nem tarthatott vele. Amikor 1992-ben megszülettem, azt mondta: szeretné megélni, hogy még leérettségizem. Ez a kívánsága is teljesült, nagyon boldog volt, hogy az esküvőmön is itt lehetett"nyilatkozta akkor a Borsnak Dávid.

Most Csepregi és a fia is nagyon nehéz időszakon megy keresztül, de az biztos, hogy összekapaszkodnak a gyászban és egymást erősítik.

 

 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172878_auto_resized.jpg
origo.hu

Itt van Putyin váratlan bejelentése

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17165519_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Előre nem látott szuperrobbanás történt a Napban - ma érkezik a Földre a hulláma

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163306_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Ez a gyermekedről szól vagy rólad?!” – Majka olyan születésnapi bulit rendezett kisebbik fiának, ami sokaknál kiverte a biztosítékot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17169050_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Jürgen Klopp és Mohamed Szalah összeveszett, az edző rossz hírt közölt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173533_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Vigyázz, átverhetnek a mézédes magyar epret kínáló utcai árusok!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172790_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Ne szórakozz a fradistákkal, főleg ha a Ferencváros polgármestere vagy: szanaszét verték Baranyi új polgárpukkasztó szobrát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27570_resized.jpg?avcount=1714411818
origo.hu

Különleges vallomást tett Tóth Gabi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163922_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714411818
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27468_resized.jpg?avcount=1714411818
origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/wbUDFdze6haVVc1P2lO-IgzycDNu8ZXib-WoByUpYbE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzlhOTE1ZTczODU1YTQ0Y2RiNTEzYzJmODlhZTM4YWZj.webp
ROSSZULLÉT

Fel kell adnia? Ritka betegségéről vallott a Next Top Model Hungary versenyzője

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/pbdudqwwhPtC9jPd2aIswSd0AMClZwGYGpBwhi6zJSk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2JiNWU4ZTAwNWI2NzQ5MzhhYjAwNGM3Mjg5OGJhY2Jh.webp
ÁZSIA EXPRESSZ

Krausz Gábor üzent a fanyalgóknak: Egy párként jöttünk haza Ázsiából