Védekezik

"Senkit nem hívtam oda" - börtönzenekart tervez Galambos Lajos

sk

Létrehozva: 2023.02.16.

Orvosszakértőt rendelt ki a bíróság a zenész ügyében.

A Hír Televízió Radar című műsorának nyilatkozott Galambos Lajos azok után, hogy noha beharangozták, mégsem jelent meg szerda reggel a börtönben. Lajcsi szerint szó sincs arról, hogy kibújna a felelősség alól, de a bevonulásig további vizsgálatokat várhatnak rá.

Én senkit nem hívtam oda. Nagyon sajnálom azokat, akik feleslegesen mentek a börtönhöz, de ha bevonultam volna, akkor sem lett volna mondanivalóm

- mondta a műsorban Galambos aki elárulta, mi következik most.

Lagzi Lajcsi, Galambos Lajos, Reggeli
Fotó: Reggeli

- Nem kellett bevonulnom, orvosi indokom volt erre. Jelenlegi állapotomban orvosszakértőt rendelt ki a bíróság. Annak a vizsgálatnak alávetem magam. Ha enélkül vittek volna el, azt emberkísérletnek nevezném.

Galambos kifejtette, minden jogorvoslatot ki fog használni, hogy bizonyítsa igazát. Ha mégis be kell vonulnia, akkor áll elébe.

- Mindenre fel lehet készülni, a börtönbüntetés nem halálbüntetés. Onnan vissza lehet jönni. Meg fogom a harcomat vívni. Ha bekerülök, én ott is meg fogom a helyemet találni. Énekkart, vagy zenekart fogok szervezni - mondta a zenész, aki azért kijelentette, egyelőre a másik forgatókönyvben gondolkozik, abban, hogy egyáltalán nem kelrül a rácsok mögé.

Itt a teljes interjú:


 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek