HAGYOMÁNY

Megszöktette kiszemeltjét Bódi Guszti unokája

Létrehozva: 2022.11.04.

Bódi Margó tavaly tavasszal arról beszélt, hogy legidősebb unokája, Gustávo házasodni szeretne és a roma hagyományokhoz hűen érintetlen lányt keres. Hogy mi történt azóta, azt maga Gustávo mesélte el.

Bő egy évvel ezelőtt Bódi Margó elmesélte, hogy öt unokája közül a legidősebb feleséget keres magának. Az énekes most először nyilatkozott a Borsnak, egy kicsit mesélt magáról és arról is, valóban nem volt könnyű dolga a párkeresést illetően.

Az első dalom 4 évvel ezelőtt jelent meg, azóta született körülbelül 10 videóklip is. Hamarosan nagy dobásra készülök egy Dorinával közös duettre, ami hatalmas boldogság a számomra, mivel szakmailag is nagyra tartom őt. A zenélésben támogattak a nagyszüleim, egyéni- és papámékkal közös fellépéseket is vállalok. Örömmel mondhatom, hogy 1 éve boldog házasságban élek, megtaláltam, akit nekem rendelt az ég – kezdte lapunknak Gustávo, aki a párválasztást illetően elmondta, a Bódi család idősebb tagjai már nem várják el a fiataloktól, hogy a roma hagyományok szerint házasodjanak, Gustávo azonban saját elhatározásából úgy döntött, érintetlen lányt szeretne feleségül venni

A cikk megjelenése után sokan írták, hogy menjek az óvodába és keressek ott, mert manapság nem az a szokás, hogy a fiatalok várnak az esküvőig. Nem volt könnyű, de sikerült megtalálnom a páromat – mondta boldogan.

Gustávo nagyon boldog, hogy megtalálta élete szerelmét, Vivient

Az énekest arról is megkérdeztünk, ebben az esetben nem merül-e fel az aggály, hogy a házasság éveiben az egyik félnek hiányérzete támad, amiért sok dolgot nem próbált ki a hajadon évei alatt.

Szerintem általában ott rontják el a fiatalok, hogy túl korán házasodnak. A hagyományok szerint 16-17 éves korban illik férjhez menni és megnősülni, de ők még nem tudják milyen együtt lenni és élni valakivel. Én 23 voltam, amikor elvettem feleségül a kedvesemet, csúnyán fogalmazva addigra kiéltem magamat – magyarázta Gustávo, s hozzátette, abban más az ő történetük, hogy esetükben nem a szülők választották ki őket egymásnak, hanem szerelemből mondták ki a boldogító igent.

Bódi Margó legidősebb unokája a roma hagyományok szerint megszöktette szerelmét 

Van még egy dolog, ami az emberek nagy részét érdekli, mégsem merik pedzegetni, hiszen ez egy igencsak kényes téma. A házasság egyik fontos szegmense a szexualitás. Felmerül a kérdés: mi van akkor, ha az első együttlétre csak a frigy megkötése után kerül sor és valamilyen probléma merül fel?

Ez nehéz kérdés, igyekszem óvatosan fogalmazni. A saját tapasztalatomat tudom csak elmondani. Mielőtt mi összekerültünk 1 év telt el úgy, hogy találkozgattunk, de nem történt semmi. Átjártam hozzájuk udvarolni, a leendő párommal elmentünk moziba, fagyizni és sétálni, ezért megismertük egymást és ezalatt az idő alatt kiderült, hogy megvan közöttünk a kémia – mondta sejtelmesen Gustávo, aki ragaszkodott a roma hagyományhoz. A házasságkötési szándékát azzal foganatosította, hogy megszöktette a kiszemeltjét, Vivient. Arról, hogy mindez hogyan történt, részletesen mesélt lapunknak.

Mondtam a lánynak, – aki akkor még nem volt a párom – hogy jó lenne egybekelni. Közben elkezdtem a saját lakásunkat csinálgatni, ahova tudunk majd költözni, hogy ne a szüleim nyakára menjünk, hanem önálló életet kezdhessünk. Elkészült az otthonunk, eljött az idő. A kedvesem aggódott, hogy mit fognak szólni a szülei, mert ők nem tudtak a szöktetésről. Találkoztunk egy megbeszélt helyen, mintha csak randevúznánk, de kikapcsoltuk a telefonunkat és elmentünk egy wellness hétvégére. Anyukámék támogattak ebben és megnyugtatták a lány szüleit, hogy minden rendben van. Persze így sem voltak túl boldogok, ilyenkor kicsit megharagszanak a szülők a lányukra, amiért szó nélkül otthagyta őket. Emiatt a szöktetést követő első találkozás kicsit para volt, megfagyott a levegő, amikor megérkeztünk. Végül igazam lett, mert azóta is egy párt alkotunk és remélem, hogy együtt is maradunk! – tette hozzá bizakodva. 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27607_resized.jpg?avcount=1714485010
origo.hu

Itt vannak a legújabb borzalmas képek az orosz-ukrán háború pusztításáról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27608_resized.jpg?avcount=1714485010
origo.hu

Kósa L. Adolf gyerekei még soha nem találkoztak egymással

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171142_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meghalt a nemzet művésze, válságban a TV2 párjának házassága, de nem csak rossz híreket hoztunk a héten – ez a heti top 5

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173057_auto_resized.jpg
vg.hu

Általános üzemanyagár-csökkenés jön szerdától – ennyivel lesz olcsóbb a benzin és a dízel Magyarországon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17168326_auto_resized.jpg
ripost.hu

„Az életem leckéje volt” - Mohamed Fatima egy év után törte meg a csendet a Fekete Vonat botrányról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164221_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Nagyon csúnya titok derült ki az Orbán-gyűlölő Lilu múltjából

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27606_resized.jpg?avcount=1714485010
origo.hu

Sokan felháborodtak a T. Danny koncertjén történt durva jelenet miatt - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17144894_auto_resized.png
lakaskultura.hu

Váza saját kezűleg: Zseniális DIY-ötlet a lakberendezés szerelmeseinek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176814_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Menczer Tamás: A NATO főtitkár nyilatkozata arra utal, hogy ez már világháborús, atomháborús készülődés

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714485010
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175472_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meghan döntött: Harry herceggel nem egyezik, amit szeretnének

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/duVSDmnBCWu6XI01iqMTvyRhUH2XKax7L32pn5f_fBQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExZGIyMmQ2OGZkMTRlNjRhZmZiMzE2ZWZhYmJiYzEy.jpg
Emlék

Egészen elképesztő: így néz ki az 50 éve elhunyt Szécsi Pál sírja

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/KZgK_djbvqwGk5nVyPSz_HmRJewdLatQlPdQGIhrTs4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2MwMjA2MTRhNDhhODRlZjI5ZjVmMDUwNzBjYjQzMGI0.jpg
Lakodalom

Nagy lagzira készül a Házasság első látásra párja!