Gyász

Tragikusan fiatalon elhunyt a Netflix sztárja, otthonában találták meg

Bors

Létrehozva: 2022.07.12.

Ügynöksége jelentette be a tragikus hírt. Családja sem érti, hogy mi történhetett a színésznővel.

A Netflix sztárja, Busisiwe Lurayi 36 éves korában halt meg dél-afrikai otthonában. A gyászhírt ügynöksége jelentette be egy szívszorító Instagram-bejegyzésben. A halál oka egyelőre nem ismert.

Lurayi 2006-ban a „Vészhelyzetben” tűnt fel először, majd „A vadon bűvöletében” című sorozatban játszott hosszabban. Az igazi hírnevet a Netflix 2020-as sorozata, a "Hogyan rontsuk el a karácsonyt?" hozta meg számára.

Fotó: Pixabay

Az Eye Media Artists közleménye, így szól: - Mély szomorúsággal értesítünk mindenkit szeretett Busisiwe Lurayi haláláról. Hirtelen hunyt el, az orvosok 2022. 07.10-én, vasárnap lakóhelyén nyilvánították halottnak. Halálának oka egyelőre ismeretlen, még várjuk a boncolás eredményét. Alázatosan kérjük, hogy engedjék meg nekünk, a családnak, hogy feldolgozzuk ezt a tragikus hírt. Köszönjük az eddig nyújtott támogatást, és további információkkal szolgálunk, amint rendelkezésre áll.

Busisiwe Lurayi kislányát hagyta hátra. Az elhunyt sztár tiszteletére özönlöttek a rajongóktól a tisztelgések.

- Busi lenyűgöző munkát végzett. Fenomenális színésznő volt, aki minden szerepben kitett magáért. Hiányozni fog a képernyőn és azon kívül is. Nyugodjon békében – írta az egyik rajongó.

- Busisiwe Lurayi halála valóban megdöbbentő. Micsoda nagyszerű tehetség. Ő volt a kedvencem a How To Ruin Christmas című sorozatban – írta egy másik. 

(VIA)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek