Botrány

Újabb botrány: Berki Krisztián újra bíróság elé állhat

Létrehozva: 2022.04.19.

Módosítva: 2022.04.19.

Könnyen ismét a bíróság előtt találhatja magát Berki Krisztián, ugyanis úgy tudjuk, az izomceleb nem hajlandó kifizetni egy lakberendező párt, akikkel együtt dolgozott.

Forrás: Bors

Anikó és Szabolcs azt a fővárosi lakást alakította át, amely az Édes élet című reality-ben is látható volt és amely a Blikk információi szerint Berki Krisztián édesapjának nevén van. Ennek a felújításáról egyezett meg az egykori Fradi-vezér a párral másfél éve, ám pénzt azóta sem láttak.

Az egyezség úgy szólt, a munkáért cserébe Anikóék 12 vagy 16 hónapig rendelkezhetnek az ingatlannal, azaz beköltözhetnek vagy kiadhatják, ám amennyiben ez nem valósul meg, minden ledolgozott napért 80 ezer forint munkadíjat számíthatnak fel. A pár hoppon maradt: se lakás, se pénz, így nem maradt más választásuk, bírósághoz fordulnának.

Korábban laktam a Nánási úton és látásból ismertem Krisztiánt. Elköltöztem, de mivel szerettem a környéket, néztem a hirdetéseket, így bukkantam rá a lakásra, amelyet a felesége, Mazsi hirdetett, havi 180 ezer forintért – emlékezett vissza Anikó a 2020-ban történtekre.

Fotó: Bors

Elmondása szerint a lakás legalább egy éve üresen állt, szinte lakhatatlan állapotban volt, az ott lévő bútorok sérültek, töröttek voltak, tehát használhatatlanok, a hűtőben hosszú ideje penészedett a benne hagyott élelmiszer. Felajánlotta, hogy lakberendezőként párjával felújítják, az árát pedig lelakják. 2021-ben megállapodtak, a szerződés Anikó és Mazsi cégei, valamint Berki Ferenc közt jött létre.

– Úgy beszéltük meg, én megtervezek mindent, lemenedzselem a folyamatokat, ők pedig fizetik a szükséges anyagköltséget. A megállapodás az volt, hogy a munkánkért cserébe 16 hónapig miénk a lakás, amennyiben szauna kerül a teraszra, akkor egy évig, ha nem jön össze, akkor kettőnk napi munkadíja 80 ezer forint – mesélte Anikó. 

- Berkiék elképzelése az volt, hogy egy luxus lakást építsünk nekik, olyat, mintha minimum egy ötcsillagos szállodai lakosztály lenne. 15-20 millió forintra saccoltam a felújítás költségét, de Krisztián azt mondta, nincs ennyi pénzük. Mazsi állította, ne aggódjunk, állította, mindenre szerez szponzort, biztosít közösségi médiás, tévés megjelenést nekünk és a közreműködő cégeknek is, amelyektől a kapcsolataim révén kedvezményeket is kapott, ám ezek a megjelenések csak részben valósultak meg.- mesélte Anikó a Blikknek. 

- Egy idő után megjelentek a problémák. Két-három hónapon át nem adtak pénzt az anyagokra, a legkülönbözőbb indokokkal álltak elő. Először hivatkoztak Krisztián bírósági ügyére, majd pihenni mentek, utána pedig arra vártunk, hogy Mazsi pénzt kapjon. Mivel mi viszont nem kaptunk pénzt az anyagokra, nem tudtuk folytatni a munkát sem. Mivel Mazsi már a várandósság végén járt, Krisztián vette át az ügyeket. Hetekig tologatta a találkozónk időpontját és ekkor már éreztük, gáz van. Mivel a megállapodásunk úgy szólt, júniusig befejeződik a felújítás, mi ezzel kalkulálva, felmondtuk az albérletet ahol laktunk. Mivel mindig csak egy hetet kértek, más munkát nem mertünk vállalni, így nehéz anyagi helyzetbe kerültünk. Az öcsémtől kértünk kölcsön, akinél szintén jött a baba, körülbelül Mazsival egyidőben – sóhajtott Anikó. 

Mikor végre sikerült összeülnünk, azt mondta, eladja a lakást és elválik. Mindezt a kisbaba érkezése előtt nagyjából egy hónappal... Sokkolt minket, hogy ilyet mond és milyen stílusban beszél a feleségéről. Azt mondta, a szomszédjának adja el lakást, mert pénzre van szüksége, de nyugodjunk meg, ki leszünk fizetve. Ekkor már éreztük, hogy át leszünk ejtve…- panaszolta Anikó. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17184552_auto_resized.jpg
origo.hu

Mindenki ezen a lengyel falun ámul - képek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27705_resized.jpg?avcount=1714737312
origo.hu

Minden eddiginél nagyobb pusztítás jön, itt a váratlan orosz bejelentés

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183669_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Budapestiek, figyelem! Péntektől hatalmas káosz várható a fővárosi tömegközlekedésben, mutatjuk, hol zárják le az utakat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17182822_auto_resized.jpg
vg.hu

Átadták a forgalomnak Magyarország legújabb autópályáját – de előtte még biciklisek használták

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183474_auto_resized.jpg
ripost.hu

Újabb lehetetlen teszt, az emberek 1 százalékába tartozol, ha sikerül

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183516_auto_resized.jpg
vg.hu

Hiánycikk lett a súlycsökkentő, már korlátozzák a felírását

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27708_resized.jpg?avcount=1714737312
origo.hu

Üzent a Fradi B-közép Cseh Katkának

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17184566_auto_resized.jpg
astronet.hu

Hétvégi horoszkóp 2024. május 4-5.: Meghatottság, öröm

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17184581_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Nekem anyukám a mintaédesanya” - Exkluzív anyák napi interjú Szentkirályi Alexandrával, édesanyjával és lányával

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17182705_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megalázták Harry herceget: erre is nemet mondtak neki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183174_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nincs megállás: sikert sikerre halmoz az ország kedvenc roma pékje

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27681_resized.jpg?avcount=1714737312
travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/urF9-7iGOVOLRSq8Tq2LW8NEykN1ZXevuUYKOGtUYTQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzc3MDJjZjY5MjQ2YTQ0NGU5YTg1OWY0OGMwYjEwMjZm.jpg
GYÁSZ

Könnyek közt, komoly elhatározásra jutott az elhunyt magyar legenda özvegye

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/M7_b9-ND7jrhaxT5TTDLJj_ZXkHfs_wabc0KxmSVVnU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2M0YTRiZDhhNGQwMzQ4OWM4MGM4OTE3ODkwNjJhOTk0.jpg
RÉMTETT

Négy éve hunyt el az ország Lópici Gáspárja: így néz ki most a horrorház