Exatlon

Exkluzív Fotók! Végigvezették a Borsot szállásukon a Bajnokok és a Kihívók

Dózsa Gabriella

Létrehozva: 2022.02.10.

Dominikán járt a Bors az Exatlon forgatásán. Nemcsak a pályákon volt szerencsénk járni, de a versenyzők szállásain is.

Forrás: TV2

A Bajnokok már harmadik hete a faházban élnek a dzsungel közepén, ahol egy légtérben alszanak, és a mosdó az épületen kívül van. A Kihívók pedig élvezik a kényelmet, a külön szobákat, a medencét és azt, hogy mindenki el tud vonulni a többiektől.

Fotó: Bors

NOMÁD FAHÁZ

 

Az Exatlon Hungary eddigi összes évadában a Bajnokok mindig jobban tudtak alkalmazkodni az egyszerű körülményekhez a faházban. Az egy helységből álló szállásukon csak a tíz ágy van és a végében egy mosogató. A zuhanyzó és a WC házon kívül van és csak hideg víz folyik belőle. A Borsot Ujvari Iza vezette körbe a nomád ingatlanban és mutatta meg kívül-belül.

Fotó: Bors

Mi idén is jól bírjuk a faházat, már kialakítottuk a magunk kis ritmusát, igaz egy meleg vizes hajmosás, zuhanyzás már tényleg jól esne – nevetett nagyot Iza.

Fotó: Bors

– Biztos az edzőtáborok miatt, de nekünk nem gond, hogy együtt alszunk ennyien, mindenki nagyon figyel a másikra. Rákóczi Reni a legháziasabb, imád takarítani, de persze mindenki igyekszik. Persze van, aki horkol, például Andris amikor beteg volt, hangosabban szuszogott, Ungvári Miki a végén már cuccogott neki, mint a lovaknak. A futamok közt egyébként mindenki másképp lazít, van, aki edz, ehhez csináltunk magunknak eszközöket. De volt, hogy kihozattuk a fiúkkal az ágyat az árnyékba, ott lazítottunk. Én szeretek itt lenni a faházban a dzsungel közepén.

Fotó: Bors
Fotó: Bors
Fotó: Bors

LUXUS VILLA

A Kihívókat is meglátogattuk a villában, Adu Laci és Kása András vezetett körbe bennünket. Elmondták, hogy ki hol alszik és arról is meséltek, ki hogyan lazít.

Fotó: Bors

A pontszerző bajnokunké, Herczeg-Kiss Bálinté a legnagyobb ágy, hiába ő a legfiatalabb 

– árulta el Laci. – Meg is érdemli. Mi itt szeretünk jobban lenni, itt arra is meg van a lehetőség, ha valaki akar, akkor elvonulhat. Meg itt a medence, idén már vannak az edzéshez is bőven eszközök. De egyébként így is sokat vagyunk együtt, például reggelente mi fiúk szívesen kezdünk medencézéssel, magunkra pakoljuk a súlyokat és úgy úszunk. Közben meg nagyon jókat szórakozunk is Bálintékkal.

Fotó: Saját
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek