Baleset

Balesetet szenvedtek Hódi Pameláék

Létrehozva: 2022.02.25.

Pamela és párja Bence, a Maldív-szigeteken nyaraltak. Ott történt meg a baj.

Ma már kalandként éli meg, de abban a pillanatban bizonyára szörnyen megijedhetett Hódi Pamela. Az influenszer és párja, Tóth Bence egy csodás nyaraláson vettek részt a Maldív-szigeteken, amikor egy nem várt esemény történt

Voltunk kajakozni és jet-skizni. Ez utóbbi fantasztikus élmény volt, életemben először próbáltam ki. Nagyon élveztem, de történt egy kis baleset is… A túravezetőnk felhívta a figyelmünket, hogy ott köröznek körülöttünk a ráják, és elkezdte terelgetni őket, miközben mindenki leállította a motort. Engem azonban magukkal sodortak a hullámok, és az én járművem belecsapódott Bencéébe. A kárt persze kifizettük, így kissé költségesebbre sikerült a nyaralás, mint eredetileg terveztük, ez azonban nem vette el a kedvünket – mondta a Story magazinnak Pamela.

A pár villája a vízen állt, így hatalmas sétákat tudtak tenni a parton a reggeli kávé után. Pamela és Bence kihasználta a kettesben töltött időt és volt lehetőségük igazán egymásra figyelni. Tökéletes megünneplése volt ez a párkapcsolatuk kezdetének 4. évfordulójára. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek