Celeb

Bajnoktársát is megizzasztotta az Exatlon sztárja – fotó

Bors

Létrehozva: 2021.11.09.

Te is járhatsz az Exatlon sztárjához személyi edzésre, mindent megtanít neked.

Forrás: Saját

Virág András kisgyerekként szeretett bele a küzdősportokba, karate-szenvedélyét most már edzőként is szeretné átadni a sportra fogékonyaknak. Az Exatlon Hungary Bajnok csapatának tagja nem csak azokat várja edzéseire, akiket a karate érdekel, hiszen tréningjei az erőfejlesztésre, állóképesség fejlesztésére is alkalmasak.

Nagyon sok edzőtáborban voltam már a válogatottságom ideje alatt, úgy éreztem, hogy ezeket a tapasztalataimat szeretném továbbadni

– árulta el a Borsnak a karatebajnok. – Meg is csináltam az edzői képzést is. A 24 éves sportmúltam alatt sok edzőtársamnak segítettem a felkészüléseket kontinens viadalokra, világversenyekre. Legutóbb az olimpiai bronzérmet szerző Hárspataki Gábor felkészítő edzőtáborában is ott voltam.

A most már hivatalos edzői papírral is rendelkező Andris tudását Bajnok csapattársa, a strandröpis Szabó Dorka azonnal le is tesztelte.

– Nagyon jól felépített az edzés a bemelegítéstől kezdve az ütések, rúgások gyakorlásán át az erősítésig és a nyújtásig. Minden porcikámat érzem egy-egy alkalom után. Andrisnak végtelen türelme van, kijavítja a hibákat és dicsér, amikor jót csinálsz. Én csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeret mozogni. Remélem, sokakkal találkozom majd!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek