Celeb

Naponta látogatja térdműtéten átesett anyukáját Sipos Péter és Tamás

Bors

Létrehozva: 2021.10.31.

Az Irigy Hónaljmirigy tagjainak, Sipos Péternek és Sipos Tamásnak természetes, hogy gondoskodnak az édesanyjukról, aki nemrég került ki a kórházból. Azonban nemcsak a közvetlen családtagjaikra figyelnek oda, hanem olyan gyerekekre is, akik súlyos betegséggel küzdenek.

Igazi összetartó család Siposék, hiszen a bajban mindig számíthatnak egymásra. Jól tükrözi ezt, ahogy odafigyelnek most az édesanyjukra.

– Annyi mindent kaptunk a szüleinktől, ezt most vissza tudjuk adni. Anyukánk a műtét miatt még jobban ránk van szorulva. Egyik nap Tomi, másik nap én megyek hozzá, de a feleségeink is minden nap felhívják, hogy mama, mit kell hozni a boltból, mit tudunk segíteni – mesélte Sipos Péter, akitől Tamás vette át a szót.

– Mindannyian Pomázon lakunk, csak egy telefonhívés és máris nála vagyunk, karácsonykor pedig gyakorlatilag csak átmegyünk hozzá a szomszédba. Régen, amikor Óbudán élt, azért macerásabb volt a dolog. A papa már sajnos nem él, most voltunk kint nála a temetőben a születésnapja évfordulója alkalmából.

Az édesanyjuk nagyon büszke rájuk. A kórházban is elújságolta a nővéreknek, hogy kik a gyerekei.

– Talán azt remélte, jobb ellátásban részesül. Örültek a nővérek, amikor bementük, vittünk magunkkal dedikált CD-t. Anyuka 76 évesen is Facebookozik. A múltkor véletlenül megosztotta az egyik gyógyszeres receptjét történetben. Mondtam neki, mama, nem azt a gombot kell megnyomni, hanem a másikat. Most már mindenki tudja, hogy mire van szüksége a gyógyszertárból – folytatta Tomi. 

Peti pedig elárulta, hogy kamaszként sok probléma volt velük, többek között azért, mert az ellenőrzőjük nem tükrözte hűen a valóságot.

– Anyuka olykor előkapta a fakanalat, de egy idő után feladta a küzdelmet, mert rájött, hogy ez nem működik. Az apukánkkal együtt rengetegszer szégyenkeztek miattunk, nem is nagyon szerettek szülői értekezletre járni. De mi se szerettük, mert akkor mindig elég necces volt hazamenni. Kiderült, hogy nem írtuk be az ellenőrzőbe az egyeseket. Amikor elkezdtünk zenélni, azt gondolták, hogy normális szakmát kellene tanulnunk, az apukánknak például maszek patyolata volt Solymáron. Később megnyugodtak, hogy jól döntöttünk, sőt eljöttek a koncertjeinkre. Az én gyerekeim nagyon jól állnak a világ dolgaihoz. Nem a hülyeség érdekli őket, hanem komoly dolgokkal foglalkoznak. Megnyugvással tölt el, hogy nem volt hiábavaló, ahogy a feleségemmel neveltük őket.

A Sztárüzenet, és vele együtt a Sipos testvérek is csatlakoztak a Ments Életet! Közhasznú Alapítványhoz. A Sztárüzeneten keresztül küldött személyre szabott üzenetekből befolyó bevételt két beteg kisgyermek, Jázmin és Boti gyógyulására ajánlják fel.

– Én például nagyon örülnék neki, ha a születésnapomra egy általam kedvelt énekes vagy színész küldene személyre szóló üzenetet. Tomival igyekszünk viccesebb formába önteni ezeket, így akár fel is tudják dobni a hangulatot. A minap kint voltam az alapítvány rendezvényén Domonyvölgyben. Rengetegen odajöttek hozzám fotózkodni, többek között egy kerekesszékes kisfiú a családjával, és azt mondta, nagyon rég vár erre a pillanatra. Ő volt az, aki sok évvel ezelőtt már írt nekem. Meggyógyult és jól van, ezek nagyon megható dolgok. 

A két zenész nem első ízben jótékonykodik, korábban is megpróbálták a maguk eszközeivel felgyorsítani a beteg gyerekek gyógyulását, vagy enyhíteni a szenvedéseiket.

– A zenekarral évek óta támogatjuk a transzplantált gyerekeket, és bejárunk a Tűzoltó utcai Gyerekklinikára. Nem verjük nagydobra a dolgot, mert azt gondoltuk, hogy egy előadónak ennyi bele kell férjen az életébe, nem szeretnénk ezzel kérkedni. Nekem is vannak gyerekeim, és néha belegondolok, mekkora kincs, hogy egészségesek. Tényleg fel lehet mindenféle földi jót halmozni, de az egészséget nem lehet pénzre váltani. Egészség legyen, az a fontos, a többi megvesszük – zárta a beszélgetést Peti.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173335_auto_resized.jpg
origo.hu

Bugyiban is fotózták A sógun gyönyörű színésznőjét - itt vannak a legjobb privát képei

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27563_resized.jpg?avcount=1714396513
origo.hu

Sokkoló iskolai késelés Bőnyben: egy hatodikos lány szúrta meg osztálytársát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158824_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Kivonul a Spar az országból? Itt a cég magyar elnökének válasza

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173760_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Szólíts csak Ursulának – Von der Leyen, a büszke nagymama

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171120_auto_resized.jpg
ripost.hu

Heti Top5: Összejött a Házasság első látásra két sztárja, Manuel kiverte a biztosítékot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173057_auto_resized.jpg
vg.hu

Általános üzemanyagár-csökkenés jön szerdától – ennyivel lesz olcsóbb a benzin és a dízel Magyarországon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27564_resized.jpg?avcount=1714396513
origo.hu

Kiderült, mennyit kell fizetnie apjának a folyamatosan pucérkodó Britney Spearsnek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17165655_auto_resized.jpg
astronet.hu

Ennek a 4 csillagjegynek új időszámítás veszi kezdetét az előre induló Merkúrral

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17169894_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Elképesztő örömhírre érkezett haza Tilla: babákkal bővül a család

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714396513
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27468_resized.jpg?avcount=1714396513
origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/VSAwKfF5HlFnFCm7_MIr1bmQDeoKLx6cfcV5ZKDShsI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzUzZTE5N2I0YWU0NTQ4ZTJhMmY3NTU2NzRiMGU1Mjcz.webp
Pletyka

Itt van Tóth Andi utódja: Ő lehet Marics Peti új barátnője

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/zNCR3cHVll-rLnvgHGHt4aQeUHa0DSxx-mWxB2bCuN4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2QxZDIwNGUxYmU0YTRmZTNiNTU3ZmY5NjYxMzUwYTBk.webp
Évforduló

Hét éve hunyt el a Kisváros sztárja: máig nem tudni, hová temették Usztics Mátyást