Celeb

Meg foglak b***ni – részegen akart megerőszakolni egy nőt II. Erzsébet kuzinja

Bors

Létrehozva: 2021.02.23.

A 34 éves milliomos playboy, Simon Bowes-Lyon még tavaly februárban erőszakoskodott 26 éves áldozatával, ráadásul mindezt az anyakirálynő gyerekkori otthonában tette.

Forrás: Getty Images

A mindössze csak Sam néven elhíresült nemest, nevezetesen Strathmore grófját kedd reggel vezették el bilincsben, hogy megkezdhesse 10 hónapos börtönbüntetését. Bowes-Lyon neve mindemellett egy teljes évtizeden keresztül szerepel majd a szexragadozók listáján. 

Simon Bowes-Lyon 2019-ben még Anglia legpartiképesebb nőtlen férfiainak 50-es listáján foglalt el előkelő helyet, azóta azonban sokat fordult a világ, köszönhetően aljas akciójának, amit a skóciai Glamisi kastélyban követett el egy – személyiségi okokból – meg nem nevezett 26 éves nő ellen egy estély során.

A nemes részegen nyomult be áldozata szobájába, megragadta a mellét, benyúlt a hálóinge alá, fogdosni kezdte a fenekét és a nemi szervét, az ágyra kényszerítette, majd közölte vele:

Meg foglak b***ni!

A letámadott nőnek ugyan végül sikerült kiebrudalnia támadóját, aki azonban másodjára is megkísérelt a szobába férkőzni, így a hölgy végül kénytelen volt valósággal elbarikádoznia magát – számolt be az esetről a Daily Mail.

A rémisztő támadás 20 percen át tartott és olyan mély nyomott hagyott a nőben, hogy kénytelen volt terápiára járni, ráadásul az eset óta folyamatos rémálmok gyötrik. Az ügyet vizsgáló bíróság előtt a gróf bűnösnek vallotta magát, bocsánatot kért áldozatától, majd hozzátette: szörnyen szégyelli tettét, melyre az alkoholos befolyásoltság sem jelenthet mentséget.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek