Celeb

Vasvári Vivien újra megpróbálja!

Bors

Létrehozva: 2020.04.08.

Az atlétikát. Igen, azt.

- Mióta feladtam az atlétikát, mert nem ment, nem volt erőm, azóta eltelt lassan 14 év! Most először érzem azt az erőt, hogy meg kell próbálnom újra! Bizonyítanom kell magamnak, hogy képes vagyok rá! - írja legújabb posztjában.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🏃🏼‍♀️Mióta feladtam az atlétikát, mert nem ment, nem volt erőm, azóta eltelt lassan 14 év! 😐 Most először érzem azt az erőt, hogy MEG KELL PRÓBÁLNOM ÚJRA! 💪🏻Bizonyítanom kell magamnak, hogy képes vagyok rá! 🙋🏼‍♀️ Van 2 gyönyörű egészséges csodálatos gyermekem, akikből táplálkozom, boldogságot adnak és a mindennapokhoz erőt! 🙏🏻👩‍👧‍👦 Valószínű azért nem tudom elengedni a sport múltamat, mert annyira fáj, hogy nem tudtam teljesen kiteljesedni a sérülés miatt. 😢 Mindig az volt az álmom, hogy az Olimpián ott legyek magyar színekben! 🇭🇺♥️ Azt gondolom itt az IDŐ, hogy újra kezdjem az atlétikai karrieremet, hiszen a véremben van.🙏🏻 Ma kimentem futni, végre jó az idő is. ☀️ Jó a kedvem és örömmel mentem ki futni! 🏃🏼‍♀️😁 3km-t futottam, azt hittem MEGHALOK... de mentem tovább! 💥 Minden kezdés nagyon nehéz, de ha van akarat, akkor semmi sem LEHETETLEN! 🙏🏻Tesztelgetem az erőmet most...💪🏻 Az a fontos, hogy minél több km legyen a lábamban, plusz izomzatilag is meg kell erősödnöm. 🙋🏼‍♀️ Az első célomat kitűztem...🙏🏻 #vasvarivivien #athletics #running #love ♥️

💗Wiwkoo💗 (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

- Valószínű, azért nem tudom elengedni a sport múltamat, mert annyira fáj, hogy nem tudtam teljesen kiteljesedni a sérülés miatt. Mindig az volt az álmom, hogy az Olimpián ott legyek magyar színekben!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek