Celeb

Kihúzták a talajt Harryék lába alól

Bors

Létrehozva: 2020.02.19.

Forrás: AFP

Újabb „titulusról” kell lemondania Harry hercegnek és Meghan hercegnének. A sussexi hercegi pár a brit királyi családtól való függetlenedése óta tervezgeti civil életét, és az anyagi önállósodás fontos része lenne, hogy a Sussex Royal nevet védjegyként használnák. Jelenleg ez áll az Instagram-oldalukon, és ez a címe a honlapjuknak is. 

A Daily Mail értesülése szerint azonban II. Erzsébet királynő megtiltotta nekik, hogy a „royal”, azaz „királyi” jelzőt használják, pedig a házaspár nagy erőfeszítéseket tett, hogy levédesse a Sussex Royal márkát: terveik szerint különböző ajándéktárgyakat, ruhákat és könyveket értékesítettek volna alatta, komoly bevételt remélve ettől. 

Nem elég, hogy januári bejelentésüket követően megfosztották őket az „Ő királyi fensége” megszólítástól, és Harry tavasztól a tiszteletbeli katonai rangjait is elveszíti, most megfosztják a márkájuktól is, amire az egész Megxit épült. 

A Sussex Royal használatáról je­lenleg is folynak tárgyalások a Bu­ckingham-palotában, de Harrynek és Meghannak nincs oka reménykedni: a függetlenedésnek komoly ára van. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek