Celeb

Hódi Pamela: Háttérbe helyeztem a saját érzéseimet a két hét miatt és a külön karácsonyozás miatt

Bors

Létrehozva: 2019.12.16.

A közösségi oldalán mesélte el a teljes történetet a lányával kapcsolatban.

"A tegnapi posztomat akkor kifejteném! Szóval a kétszeres nem válaszom Natkó Amerikába utazására, azért volt mert első körben egy fizetett idegen stuardessel szerették volna hazaküldeni a 6 evés angolul nem beszélő kislányomat!

Másodszor pedig azért mondtam nemet, mert Mazsi húgát találták ki opciónak, aki kiskorú és nem is ismerem! Biztos ügyesek és aranyosak lettek volna mindketten, de szerintem nem kell kifejtenem az aggályaimat...!

A kezdetektől azon az állásponton voltam, hogy elmehet velük amennyiben édesapja biztonságban és felelősségteljesen haza is hozza Amerikából! Önzőségből nem fosztom meg a lányomat egy ilyen élménytől, így háttérbe helyeztem a saját érzéseimet a két hét miatt és a külön karácsonyozás miatt! 

A szavaikban nem tudok már hinni, ezért minden adattal bejegyezve szerződéssel és közjegyzővel megírtuk a szerződést Nati hazaérkezéséről az édesapjával! Azt gondolom ez volt a helyes döntés, ami mellett ki kellett állnom és harcolnom! Továbbá megkértem Őket, hogy vegyék figyelembe amiket eddig is kértem a posztolásokat illetően a kislányom érdekében! 

Sajnos ezt az egészet is muszáj volt Nekik a médiába vinni, holott ehhez senkinek semmi köze! Sajnálom, hogy a felém irányuló rosszindulattal és a gyermekem posztolgatásával tudnak csak mind a ketten porondra kerülni...

Őszintén bízom abban, hogy hamarosan lesz egy közös gyermekük, és őt fogják a médiában mutogatni, viszont addig is ha nem tartják be a megbeszélteket, akkor harcolok tovább az igazamért és a realitásommal megnyerem ezt is! Egyszerűen felfogni nem tudom, miért kell egy harmadik félnek túltolni a médiában a lányommal való kapcsolatát... álmaimban nem gondoltam volna, hogy nem csak a gyerekem apjával kell harcokat vívnom emiatt, hanem még a feleségével is!

Nem fogom feladni, erős leszek mert tudom, hogy csak Én tudom a lányom lelkét megvédeni! Száz szónak is egy a vége! Ennek soha nem lesz vége." - írta közösségi oldalán Hódi Pamela.

View this post on Instagram

Sziasztok! A tegnapi posztomat akkor kifejteném! Szóval a kétszeres nem válaszom Natkó Amerikába utazására, azért volt mert első körben egy fizetett idegen stuardessel szerették volna hazaküldeni a 6 evés angolul nem beszélő kislányomat! Másodszor pedig azért mondtam nemet, mert Mazsi húgát találták ki opciónak, aki kiskorú és nem is ismerem! Biztos ügyesek és aranyosak lettek volna mindketten, de szerintem nem kell kifejtenem az aggályaimat...! A kezdetektől azon az állásponton voltam, hogy elmehet velük amennyiben édesapja biztonságban és felelősségteljesen haza is hozza Amerikából! Önzőségből nem fosztom meg a lányomat egy ilyen élménytől, így háttérbe helyeztem a saját érzéseimet a két hét miatt és a külön karácsonyozás miatt! A szavaikban nem tudok már hinni, ezért minden adattal bejegyezve szerződéssel és közjegyzővel megírtuk a szerződést Nati hazaérkezéséről az édesapjával! Azt gondolom ez volt a helyes döntés, ami mellett ki kellett állnom és harcolnom! Továbbá megkértem Őket, hogy vegyék figyelembe amiket eddig is kértem a posztolásokat illetően a kislányom érdekében! Sajnos ezt az egészet is muszáj volt Nekik a médiába vinni, holott ehhez senkinek semmi köze! Sajnálom, hogy a felém irányuló rosszindulattal és a gyermekem posztolgatásával tudnak csak mind a ketten porondra kerülni...Őszintén bízom abban, hogy hamarosan lesz egy közös gyermekük, és őt fogják a médiában mutogatni, viszont addig is ha nem tartják be a megbeszélteket, akkor harcolok tovább az igazamért és a realitásommal megnyerem ezt is! Egyszerűen felfogni nem tudom, miért kell egy harmadik félnek túltolni a médiában a lányommal való kapcsolatát... álmaimban nem gondoltam volna, hogy nem csak a gyerekem apjával kell harcokat vívnom emiatt, hanem még a feleségével is! Nem fogom feladni, erős leszek mert tudom, hogy csak Én tudom a lányom lelkét megvédeni! Száz szónak is egy a vége! Ennek soha nem lesz vége 😣

A post shared by Hódi Pamela (@hodipamela_official) on

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183831_auto_resized.jpg
origo.hu

A Liverpool legendája nem látott még önzőbb játékost a csapat sztárjánál

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27696_resized.jpg?avcount=1714712416
origo.hu

Lázár János szerint Szentkirályi Alexandra képes rendet tenni Budapesten

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174475_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Hamarosan rendkívüli szerencse fog rámosolyogni erre a 4 csillagjegyre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183223_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Újabb részletek derültek ki a bőnyi iskolában történt késelésről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17181114_auto_resized.jpg
ripost.hu

"Élettelenül fekszik" - Elhunyt a profi sportoló kisbabája, szívszaggató sorokkal búcsúzik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183580_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Ilyet még nem látott: akkorát padkázott a Suzuki, hogy repülő lett belőle

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27695_resized.jpg?avcount=1714712416
origo.hu

Családja legnagyobb félelméről beszélt Tóth Gabi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17170935_auto_resized.jpg
travelo.hu

Megtalálták az okot, hogy miért haltak ki a maják! Vajon mi biztonságban vagyunk?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183412_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Tóth Gabi vallomása: "Irtóztunk a gondolatától is, hogy arról csámcsogjanak, nincs pénzük"

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177683_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Összejöttek a hátam mögött” – kitálalt a megcsalt vőlegény Marics Peti és Binhky románcáról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27681_resized.jpg?avcount=1714712416
travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/M7_b9-ND7jrhaxT5TTDLJj_ZXkHfs_wabc0KxmSVVnU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2M0YTRiZDhhNGQwMzQ4OWM4MGM4OTE3ODkwNjJhOTk0.jpg
RÉMTETT

Négy éve hunyt el az ország Lópici Gáspárja: így néz ki most a horrorház

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/HIuedeeSS0nQom2WkpDJY7B6jgmITk807B8ZTnhWKCI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwNmZjNWM1MGEwMzQyNzU4MWIxMDFiZGM3MDVhNDNh.jpg
botrány

Szakított a vőlegényével! Megszólalt Marics Peti állítólagos barátnője - Exkluzív