Celeb

Csilláék megelőzik a balhét Dávidka temetésén

kbv, uv

Létrehozva: 2019.09.06.

A gyászoló édesanyát jogi képviselője kíséri el a szertartásra, ahol L.L. Junior kisfiát, Dávidkát örök nyugalomra helyezik. 

Élete legnehezebb óráit kell átélnie L.L. Juniornak és egykori kedvesének, Csillának: ma délben örök nyugalomra helyezik a budapesti Fiumei úti temetőben kicsi fiukat, Dávidkát. A három­éves gyermeket hófehér koporsóban temettetik el szülei, fehér hintóval és lóval szállítják a temetkezési helyre.

Elmérgesedett viszony

Juniorék több ezer főt várnak a szomorú eseményre, barátok, rokonok, rajongók együtt gyászolnak majd a szülőkkel, akik között igencsak elmérgesedett a viszony Dávidka halála óta. Egymásra kígyót-békát kiabálva próbálják feldolgozni a felfoghatatlant, Junior heves dühében egy videoüzenetben néhány napja meg is fenyegette a gyászoló édesanyát, mivel őt hibáztatja a kicsi haláláért.

Különös kíséret

Junior szerint Csillának jobban kellett volna vigyáznia a fiúcskára, aki mellőle és barátnői mellől szaladt ki az úttestre szombaton Zuglóban, ahol egy szabályosan közlekedő, vétlen sofőr halálra gázolta. A gyászoló és összetört édesanya talán ezért kérte meg ügyvédjét, dr. Horváth B. Gábort, hogy legyen vele ezekben a szörnyű órákban. Könnyen lehet, hogy attól tart, megzavarják békés megemlékezését.

– A béke és a nyugalom érdekében ügyfelem kérésére együtt érkezünk majd a kisfia temetésére, és mint jogi képviselője, végig mellette leszek. Az édesanya szeretne méltó módon bú­csút venni gyermekétől. Az acsarkodásnak, bántásnak, fenyegetőzésnek itt nincs helye, és szeretnénk is megelőzni – mondta az ügyvéd.

A gázoló nem lesz ott 

A napokban elterjedt, hogy a sofőr, aki Dávidkát halálra gázolta, szeretne találkozni a gyászoló szülőkkel. A 76 éves F. Tamás szabályosan, 35 kilométeres sebességgel közlekedett, józanul, zöld jelzésnél, amikor a kisfiú kiszaladt elé az úttestre, neki pedig esélye sem volt megállítani az autót. Az idős férfi levelet írt a szülőknek, amelyben bocsánatot kért, és biztosította őket együttérzéséről és arról, hogy a tragédia őt is mélyen megrendítette. Ügyvédje, dr. Jank­lovics Ádám szerint azonban találkozó kezdeményezéséről szó sincs.

– Bár ügyfelemet tanúként hallgatták meg, és büntetőjogi felelőssége nem merült fel, találkozni nem szeretne a szülőkkel. Ő is gyászol, és a levelében már elmondott mindent. Arról nincs információm, hogy a temetésre elmegy-e.

Másodpercek alatt történt

A hároméves Dávid szombat délután a zuglói Vezér út és Füredi utca sarkánál halt meg. Édesanyjával, testvérével, Lacikával és anyukája barátnőivel volt egy rendezvényen. Hazafelé kitépte magát anyukája kezéből és kiszaladt az úttestre, ahol a szabályosan közlekedő F. Tamás elgázolta. Junior aznap este magához vette másik fiát, a hatéves Lacikát, akit pszichológus készít fel testvére temetésére.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek