Celeb

Ősz fejjel is rajong a világ a legnagyobb sztárokért

Gudricza Szabolcs

Létrehozva: 2019.07.20.

<p>Nem kell festék!</p>

Ha valaki megőszül, különösen a sztárvilágban, az sokszor kimondva-kimondatlanul is azt jelenti, hogy már túl öreg a pályára, vagy egyszerűen már nem számít. Ám sok olyan híresség akad, aki nem csak méltósággal viseli ősz fürtjeit, de még a csúcson is maradt. Az alábbi összeállításban összeszedtünk néhány olyan sztárt, akinek nem csak jól áll a deres homlok, de még divatossá is teszi őt.

Hugh Grant

A Sztárom a páromban még hullámos barna hajjal bűvölte el a világot Hugh Grant, ám idővel ő is az ősz sármőrök közé emelkedett. Az 58 éves sztár 2013-ban sokkolta először a rajongóit azzal, hogy egy nyilvános eseményre festetlen hajjal érkezett, és bár azóta egyszer sem nyúlt a hajfesték után, az azért érdekli, hogy az internetezők mit gondolnak a külsejéről. Grant szerencsére már annyi ideje a rivaldafényben van, hogy egyáltalán nem zavarja, ha a deres haja miatt bántják.

* * *

Jamie Lee Curtis

A színésznő a tökéletes példa arra, amikor egy hollywoodi sztár beletörődik abba, hogy öregszik. A 60 éves Jamie Lee Curtis a harmincas éveiben kezdett őszülni, és állítása szerint a 41. születésnapján döntött úgy, hogy nem küzd tovább és a maga természetességében fogadja el a korát. És milyen jól tette, hiszen Curtis kis túlzással úgy néz ki, mintha arra született volna, hogy a szép ősz haj tankönyvi példája legyen.

* * * 

Matt LeBlanc

A Jóbarátok Joey Tribbianija, Matt LeBlanc a népszerű sorozatban még fekete hajjal nőcsábászkodott, és egy interjúban elárulta, hogy a tíz évadot megélt sorozat második szezonjától kezdve már festette a haját, hogy eltakarja az egyre szaporodó szürkés hajszálakat. Azóta viszont LeBlanc már büszkén mutatja meg ősz hajkoronáját, amivel talán még sármosabban fest.

* * *

George Clooney

Ahogy a jó bor és a sajt, úgy George Clooney is csak nemesedik a korral. Az 58 éves színész a Facts of Life című, Amerikában kultikusnak számító sorozatban még göndörkés hajjal tűnt fel, ám a karrierjének első átütő sikerét hozó Vészhelyzetben már az őszülő halántékú Ross doktorért őrültek meg a nők világszerte. Az elmúlt 15 évben pedig már szinte teljesen fehér hajával ugyanúgy a legnépszerűbb és legjobban fizetett hollywoodi sztárok között van.

* * * 

Kovács István

Az Egri csillagok Bormemissza Gergőjét, Kovács Istvánt a legendás regényből készült film után szerelmeslevelek tömkelegével árasztották el, és egy interjúban azt mesélte, hogy összesen 27 ezer vallomást kapott. A Szomszédok Desiréjeként már őszülő halántékkal alakította a sármos üzletembert, de világító fehér hajával még most, 75 évesen is képes megdobogtatni a női szíveket.

* * *

Lukács Sándor

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész és kiváló művész, Lukács Sándorért fiatalkorában még egy olasz filmdíva is bolondult és az sem véletlen, hogy Alain Delonhoz hasonlították. Az ősz hajat is hasonló méltósággal viseli, mint francia kollégája, ám vele ellentétben nem egy nőcsábász, hiszen 1976-ban jött egy lány, aki elrabolta a szívét, és negyven éve magánál is tartja.

Mozgalom indult

Nemrég egy magyar nő, Andri Diána létrehozta a „Merj őszülni!” Facebook-oldalt, amiben arra szólít mindenkit, hogy legyen büszke az ősz hajszálaira. A 37 éves nő szerint, ha több nő vállalná fel már a legelején, hogy őszül, nem hangzana el az a kérdés: „Hogyhogy ilyen korán őszülsz?”, mert kiderülne, hogy ez a dolog egyáltalán nem olyan ritka.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175884_auto_resized.jpg
origo.hu

Ha önnél is lapul egy a padláson, akkor milliomos - érdemes alaposan körülnézni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27602_resized.jpg?avcount=1714478712
origo.hu

Drámai fordulat jöhet a frontvonalon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17168723_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Az unokatestvérem nem hívott meg az esküvőjére - bosszúból 700 ezer forintot számláztam ki neki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174010_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Figyelmeztet a szakember: nem mindig jó döntés air fryerben sütni-főzni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176222_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Váratlan fordulat: az Európai Tanács elnöke kiállt Magyarország mellett

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27598_resized.jpg?avcount=1714478712
origo.hu

Fontos hír érkezett III. Károly király egészségügyi állapotáról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164008_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 14 recepttel segítünk, hogy finom étel kerüljön a családi asztalra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171871_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Őt választotta: vele tölti minden szabadidejét a Házasság első látásra sztárja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714478712
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175472_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meghan döntött: Harry herceggel nem egyezik, amit szeretnének

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/SBjy7OM_JiYPPBBPhakm4VuN2LmTwQCgsGzs-x0Dsis/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExZGIyMmQ2OGZkMTRlNjRhZmZiMzE2ZWZhYmJiYzEy.webp
Emlék

Egészen elképesztő: így néz ki az 50 éve elhunyt Szécsi Pál sírja

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/9HGLOmFn8F5UDFne4_pMzjnHUQzg5KGPMESeUk-k5BI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2MwMjA2MTRhNDhhODRlZjI5ZjVmMDUwNzBjYjQzMGI0.webp
Lakodalom

Nagy lagzira készül a Házasság első látásra párja!