Celeb

Angelina Jolie vissza akarja kapni Brad Pittet

Bors

Létrehozva: 2019.04.13.

<p>A hollywoodi álomgyár legütősebb sztorija lenne, ha Jolie vissza tudná édesgetni cudarul kihajított párját. Pitt egyelőre ellenáll, de meddig?</p>

Újabb váratlan fordulat állt be Angelina Jolie és Brad Pitt lassan szappanoperává terebélyesedő házassági-válási mizériájában. A brit The Sun értesülése szerint ugyanis a válást eleve kezdeményező Angelina meggondolta magát, és visszahódítaná két és fél évvel ezelőtt, rövid úton kipenderített férjét. A lapnak egy közös ismerős nyilatkozott név nélkül, az informátor már azt is sejteni látszik, hogy Pitt nem adja meg magát olyan könnyen a békülésnek.

– Angelina egyértelműen közölte Braddel, hogy szeretné visszakapni őt, és ott folytatni a házasságot, ahol hirtelen abbamaradt – mondta az ismerős. – Nyilvánvalóan nem tud továbblépni, és szeretné, ha újra egy család lennének. Ezért is nehezítette meg az elmúlt hónapokban a megállapodást, valójában az időt húzta, hogy ne kelljen végképp elszakad­niuk.

Kérdéses persze, hogy vajon a színész hogy áll a dologhoz. Bár a szakítást nem ő kezdeményezte, és szenvedett is eleget családja elvesztése miatt, ma már csak hat gyermekük érdekeit tartja szem előtt.

– Brad soha nem teregette ki a szennyest, soha nem beszélt Angelina ellen, mert nem akart fájdalmat okozni a gyerekeknek – mondta a forrás. – Tény, hogy imádja a feleségét, de ma már csak azt akarja, hogy békében megegyezzenek.

Angelina Jolie és Brad Pitt románca Hollywood egyik legizgalmasabb szerelmi története. A Mr. és Mrs. Smith forgatásán jöttek össze, Pitt gyorsan el is hagyta akkori feleségét, Jennifer Anistont Jolie-ért. A színésznő fia, Maddox mellé két árvát fogadtak örökbe, majd megszülettek közös gyermekeik, Shilou, és az ikrek, Knox és Vi­vienne. Példás családi életet éltek, többször jártak Magyarországon is, míg Jolie első filmjét rendezte nálunk, Pitt fotózott a forgatásokon, és bérelt budai házukban a népes pereputtyot terelgette. Tíz év együtt­élés után, 2015-ben franciaországi birtokukon házasodtak össze, s úgy tűnt, ők ketten már együtt is maradnak, ám egy évvel később házasságuk tragikus fordulatot vett. Egy családi repülőút után Jolie szabályosan elkergette a férjét, mi több, feljelentette, azzal vádolva, hogy fizikailag bántalmazta fogadott fiukat a magánrepülőn. Pittet még az FBI is kihallgatta a gyerekbántalmazás miatt, s bár eljárás nem indult ellene, az álompár kapcsolata helyrehozhatatlannak látszott. 

Egészen mostanáig. Hogy Jolie békülési szándéka mennyire komoly, illetve Pitt hajlandó-e felmelegíteni szerelmüket, azt egyelőre csak ők tudhatják. Mindenesetre a szakításuk óta egyikük sem talált új párra, ami azért beszédes lehet.

Pedig már olyan szépen megegyeztek!

Jolie és Pitt válási procedúrája fű alatt zajlott, csak apró részletek szivárogtak ki. Főleg a hat gyermek elhelyezésén vitáztak, Jolie egy időben el is tiltotta a kicsiket apjuktól. Pedig Pitt rendesen fizetett, két év alatt 1,1 millió dollárt adott tartásdíjra, illetve hatmilliót Jolie-nak, hogy házat vehessenek maguknak. Tavaly novemberben írták alá a hat gyerekre vonatkozó közös felügyeleti megállapodást, és a vagyont is elosztották, már csak a bírói pecsét hiányzott.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek