Celeb

Gyerekkora óta készült az Oscar-beszédére Lady Gaga - évekig csak nevettek rajta

Bors

Létrehozva: 2019.03.02.

Forrás: AFP

Nem mondhatni, hogy Lady Gagát csupa támogató barát vette volna körül karrierje hajnalán. Állítólag az egyik exének - aki kijelentette, hogy akkorát fog bukni énekesként, hogy öröm lesz nézni -, azt mondta: “Egy napon nem fogsz tudni úgy meginni egy rohadt kávét, hogy ne az én dalom szóljon a rádióban.”

Ne szépítsünk: bejött a dolog.

A múlt héten Gaga egy újabb álma teljesült - Oscar-díjat kapott, méghozzá a Csillag születik betétdaláért. Talán nem túl meglepő: korábban, ha erről az álmáról mesélt valakinek, ugyanúgy körberöhögték, mint amikor a Grammy-ről álmodozott (amibő eddig kilencet nyert...) 

Mint arról Jimmy Kimmel talkshow-jában beszélt, már akkor az Oscar-köszönőbeszédét gyakorolgatta, amikor tiniként, 14 évesen egy étteremben dolgozott. “Néha épp nem jött be senki, én meg ott álltam tétlenül, és akkor elkezdtem mondani: Szeretném megköszönni az akadémiának ezt a megtiszteltetést. Egész életemben színésznő szerettem volna lenni. Gyakoroltam a köszönőbeszédem, és aki ott volt, mind nevettek rajtam, mondván, hogy ez soha nem fog megtörténni!”

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek