Celeb

Megszületett Bódi Csabi kislánya!

F. Zs.

Létrehozva: 2019.02.14.

Február 14-én, azaz Valentin-napon jött világra Bódi Csabi harmadik gyermeke, Lilien Anna. A kislány – a büszke papa Facebookon posztolt be­számolója szerint – 3500 grammal és 54 centisen érkezett. A nagyszülők, Bódi Margó és Guszti épp Vietnamban nyaralnak, ők ott értesültek unokájuk ér­kezéséről.

A február 14-ei dátum igen nagy jelentőséggel bír a Bódi famíliában, Csabi fia, illetve Csabi bátyjának a fia is ezen a napon született meg. A kicsi lány érkezésével tehát immár ő a harmadik, Valentin-napon született családtag.

Csabi és felesége, Gina egyébként nem tervezték a harma­- dik gyermeket, a zenész annak idején azt mondta, hogy a két fiát – 16 és 10 évesek – becsülettel fel tudja nevelni, de nincs több szoba egy új babá­nak. Amikor azonban kiderült, hogy megint édesapa lesz, földöntúli boldogságot érzett, szerinte isteni ajándék a kicsi érkezése főleg, hogy a két fiú után végre egy kislánynak lehet az apukája.

Megkerestük természetesen a friss édesapát, hogy gratuláljunk neki, de ő csak sejtelmesen mo­solygott, és azt mondta: egye­lőre nem nyilatkozik.   

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek