Celeb

Rubint Réka leelőzte Norbit 2018 TOP 30 CELEB 6/5.

Bors

Létrehozva: 2019.01.02.

Negyedszerre is megválasztotta a Bors az ország celebjeit. Tavaly óta alaposan megváltozott a sorrend. A zsűrink azonban nem, idén is Geszti Péter reklámszakember, Holdampf Linda stylist, Sütő Enikő modell, Bárdos András televíziós szakember, tanár és Kósa-Boda Veronika, a Bors újságírója szavazott. Összesített pontszámaik alapján állt össze a végleges lista.

Folyamatos a jelenlétük a médiában, gyakorlatilag az egész ország ismeri őket, minden mozdulatukat figyelik. Ők a lista előkelőségei, akikkel ha nincsenek is folyamatosan tele a lapok, jelenlétük nagyon is meghatározó a ma­gyar mé­diában.
A zsűritagoknak a szokásokhoz híven idén is egytől ötig kellett pontozniuk négy szempont szerint: az adott celeb véleményük szerint mennyire ismert, mennyire lehet szimpatikus, mennyire szórakoztató, és hogy mennyire van hatással a közönségre. A celebek így fejenként 100 pontot gyűjthettek, szavazategyenlőség esetén az alakította ki a végső sorrendet, hogy ki kapott magasabb pontszámot az ismertségre, majd a szimpátiára.

(Csütörtökön, december 3-án az 1–5. helyezettet mutatjuk meg.)

10.Rubint Réka

A fitneszlady még a férjét is lenyomta az idei szavazáson, és saját tavalyi helyezéséhez képest is sokat javított. A legbátrabb páros című műsorban való szereplésével úgy tűnik, sokat javított a saját megítélésén. Amellett, hogy az egészséges életmód elkötelezettje, kiderült, hogy jószívű és szilárd jellem is. A legeslegjobbak közé azért nem kerülhetett be, mert zsűritagjaink szerint nem annyira szórakoztató, erre csak 15 pontot kapott.

(13 helyet javított - 82 pont)

9.Gundel Takács Gábor

Évtizedek óta meghatározó alakja a hazai televíziózásnak, csak a csatorna változik időnként. A népszerűségéből alig vesztett, sportriporterként is megállja a helyét. 2018 elején még az Áll az alkut vezette, de nyárra úgy tűnt, munka nélkül marad. Végül a Legyen ön is milliomos! mentette meg ettől, amit hosszú évek után a TV2 támaszt fel hamvaiból.

(3 helyet rontott - 83 pont)

8.Hosszú Katinka

Hosszú Katinka háromszoros olimpiai, hétszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok úszónő. Az első olyan versenyző, aki egy időben tartotta a világcsúcsot mind az öt vegyesúszó-számban normál és rövid pályán egyaránt. Májusban, öt év után férjével, Shane Tusuppal szakított, és szakmai kapcsolatuk is véget ért. Bár hónapokra padlóra küldték magánéleti problémái, újra hozza a régi csúcsformáját. Új edzője, Petrov Árpád irányításával a kontinensbajnokságon ismét nyert 200 méteres vegyes úszásban, és ő lett az első női úszó, aki sorozatban négyszer is megvédte bajnoki címét egy versenytávon. Október elején, a hazai úszó Világkupa-fordulóban megszerezte 400. érmét is a sorozatban. Az év végére fantasztikus formában lendült Katinka, Kínában sorozatban nyeri a világbajnoki aranyérmeket. Magánéletéről nem sokat tudni. Korábban hírbe hozták versenyzőtársával, viszont a legfrissebb információk szerint egy sármos, civil fiatalember csapja a szelet az Iron Ladynek.

(Új a listán - 84 pont)

7.Csuja Imre
Kiváló művész, és Gábor Miklós-díjjal is jutalmazta idén a szakma A mi kis falunk rafinált polgármesterét alakító színészt. A 2017 év végén mozikba került Valami Amerikát még 2018 elején is játszották a filmszínházak, ami szintén óriási népszerűséget hozott neki. A zsűri szerint az egyik legszórakoztatóbb színész, még akkor is, ha számos drámai szerepben játszik.

(Új a listán - 85 pont)

6.Balázs Andi

Kasszás Erzsiként ismerte meg az ország, ennek köszönheti mára állandó tévés jelenlétét is a színésznő, Andi azonban ma már inkább szabadulna a reklámszerep bélyegétől. A zsűri ennek ellenére imádta, ahogy olvasóink is. Szívesen követték fogyásának történetét, vele együtt nevettek szellemes be­szólásain. Nyáron megnyerte A Nagy Duettet Horváth Tomi oldalán, majd őszre beült a Csak show és más semmi zsűriszékébe. 16 éve él párjával boldogságban, és az is kiderült idén, hogy testvérét autóbalesetben vesztette el.

(Új a listán - 85 pont)

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183879_auto_resized.jpg
origo.hu

Felismerhetetlen lett Tom Cruise barátnője, a Top Gun szőke bombázója

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27731_resized.jpg?avcount=1714804512
origo.hu

Már az Egyesült Államok sem tagad, itt a háborús beismerés

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186385_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kiderült az igazság: letaszították a trónról Vilmos herceget

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183426_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Orosz–ukrán háború: Őszintén vallott az ukrán miniszter a súlyos helyzetről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174625_auto_resized.jpg
ripost.hu

Így ültesd át végleges helyére a paradicsompalántát, hogy bő termésed legyen

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17185190_auto_resized.jpg
vg.hu

Alighogy elkészült az M6-os autópálya, most újabb, gyorsforgalmihoz kapcsolódó fejlesztést adnak át

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27736_resized.jpg?avcount=1714804512
origo.hu

Hatalmas titkokat árultak el a Házasság első látásra szereplői

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17185820_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. május 4.: az Oroszlán célhoz ér, a Halak csak saját magára hallgasson

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17187114_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Berki Krisztián anyukájának megvan rá az oka, miért nem beszél fiáról az unokáknak, Natinak és Emmának

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17184870_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fantasztikus örömhírt jelentett be Szinetár Dóra, özönlenek a gratulációk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186663_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ismét igaza lett Baba Vangának: valóra vált, amitől mindenki tartott

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/Y5DuMw6ZN8Fpf_JaXvEDTfcL4ZVBU4-9nJDM65SXXU8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU4M2M0NTM2ZDFjYzQwOTA5MTcyZmQ4NDVhM2ZlMmJk.jpg
Dráma

Zokogva vall családi drámájáról a Next Top Model Hungary versenyzője

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/ei8-7FRUZQClgmCw88Lrns6uk_lTqIaUz9ts7RR0PvI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzA5ZGZjNzEyNWZlOTRiNmZhNzQxNzQ5MWY5Mjk4NTNh.jpg
ÉVFORDULÓ

Berki Krisztián anyukájának megvan rá az oka, miért nem beszél fiáról az unokáknak, Natinak és Emmának