Celeb

Majkát megfenyegették a Curtis-balhé miatt

Bors

Létrehozva: 2018.09.06.

A Story magazin szerint hiába tűnt elsőre úgy, hogy Majka szegedi kirohanásával Curtis kerülhet bajba, a jelek szerint a műsorvezető is kényelmetlen helyzetbe hozta magát. Túl a magyarázkodáson, Majka sok embert haragíthatott magára azzal, hogy a színpadon szakított Curtis-szel, ráadásul nem volt rest ki is teregetni a szennyest. A partnerének kábítószerhez fűződő viszonya miatt a rendőrség feljelentés ellenére sem kezdett nyomozásba, ám Majkának is okozott már pár kellemetlen pillanatot azót az eset.

A Story szerint a közösségi médiában valaki nyilvános posztban szólította meg Majkát, felhívva annak korábbi ügyes-bajos dolgaira a figyelmet.

"Azért figyelj, Majoros, picit, Face-en nem vagy ismerősöm, mert te felejtesz, nekem meg mindegy már, de emlékszel??" - emlékeztetik a múltra az azóta már törölt posztban Majkát. "Na meg aztán a '90-es években mindenki táncolt? Akkor, öcsém, ezért a vezércseledért már egy ország nyílvánítana eltűntnek."

A lap megemlíti ugyanakkor, hogy Majka árulása sok újdonsággal nem szolgált, hiszen Curtis kokainhoz fűződő viszonya mindenki számára világos lehetett a rapper önéletrajzi könyvéből. A Story szerint ugyanakkor már érezhető  hangulat megváltozása, Majka új formációjának egyik fellépésén álltólag már leárulózták a közönségből.

Exkluzív sztorikkal megjelent a Story. Keresd a magazint az újságárusoknál!

Posted by Story on Wednesday, September 5, 2018
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek